Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Докоснахме се до нещо много рядко, скъпо и ценно.
Проведохме стъклата на стоповете на БМВ Е9 в магазински вид. Изчистихме стария слой лепило, измихме натрупалата се мръсотия отвътре и отвън, полирахме ги в две стъпки и ги защитихме с тефлонова вакса за дълготрайна защита и блясък.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
VW multivan business
Автомобилът дойде с крещяща нужда от внимание.
След детайлно измиване и почистване, прехнахме стикерите, полирахме лакът в две стъпки и нанесохме Opti Coat Hyper Seal за защита.
Почистихме целият интериор, подхранихме кожата, и защитихме всички повърхности.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
BMW E91 пълно интериорно почистване, пране на седалки, почистване и защита на кожени детайли. За финал автомобилът беше измит с Optimum No Rince и защитен с Opti Seal.
Върнахме блясъка на това BMW E30.
След като почистихме джантите измихме автомобила основно, почистихме боята от полепналият железопътен прах, полирахме с Optimum Hyper Polish, защитихме я с Optimum Ultra Ceramic Seal, нанесохме Opti Seal на стъклата и Tyre Gel на гумите.