Skoda Octavia IV 1.5 DSG m-hev edition 130 Graphite Grey
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Само истинските коли останаха с бутон за обажданията.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Фолксваген и те ли нямат?
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Голфът ми има.
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Тя и О3 имаше. Вече, ако не греша - нямат всичките...
Вдигането е лесно. Но после изчезва от таблото и трябва да търсиш през медията, което е супер тъпо.
Golf

Terramar

Tayron

Вдигането е лесно. Но после изчезва от таблото и трябва да търсиш през медията, което е супер тъпо.
Golf

Terramar

Tayron

- gencho01
- Гараж: Skoda Octavia 4, 1.5 TSI 6M Combi; VW Golf mk3 GT 1.6
Понякога оставям отсрещния да затвори разговора, за да не ровя по менюто или да се пресягам към централния екран, друг е въпроса ако отсрещния чака аз да затворя
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
Аз направо ги навиквам да затварят, че съм с модерна кола и не мога аз ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
Kiko Varna
- Гараж: Градски Транспорт София
Натискаш бутона за говорене, казваш на Google кой да набере и после с десният scroll бутон затваряш.
То си стой активно в десният кръг на таблото с кого говориш и червена слушалка бутон, който се натиска с десният scroll.
То си стой активно в десният кръг на таблото с кого говориш и червена слушалка бутон, който се натиска с десният scroll.
На морето колите са най-бързи!
- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
Дори не е нужно да го натискаш. Като задържиш бутона на волана за гласови команди, се активира гласовата команда на телефона.
- gencho01
- Гараж: Skoda Octavia 4, 1.5 TSI 6M Combi; VW Golf mk3 GT 1.6
Въпрос на гледна точка. Щом ми се получава не виждам проблем да не го прилагам, не давам акъл и друг да го прави, споделям как ми е удобно на мен
-
Zhelyazkov89
- Гараж: Citigo 1.0 MPI
EX Octavia 3 FL 1.8 TSI Vision
EX Fabia 3 FL Edition 1.0 MPI
EX Superb 2 FL, 2.0 TDI CR, 4x4
EX Superb 3 FL Edition, 2.0 TDI 7DSG, 4x4
EX Haval H6 3rd gen 2.0 204, 4x4
Octavia 4 FL 1.5 mHEV Edition 130
Как ги подсушавате тези коли, когато ги миете на мивки на самообслужване? Днес пръснах колата на една нова голяма мивка във Варна. Вода-препарат-вода-вакса-омекотена вода, която не оставя петна (уж). Не съм я минавал после с перо или кърпа, но ме дразниха едни капки, които се задържаха на хоризонталната част на багажника и тъй като нямах подходяща кърпа, ги изтрих с кухненска ролка. Уж внимавах, но на лака веднага му пролича, не мога да повярвам колко тънък са го направили...
Дайте идея за някакви качествени кърпи за подсушаване. По принцип си мия колите на автомивката на Мир и съм доволен, но се случва от време на време да го правя и сам на някоя мивка на самообслужване и за такива случаи искам да имам хубава кърпа.
Дайте идея за някакви качествени кърпи за подсушаване. По принцип си мия колите на автомивката на Мир и съм доволен, но се случва от време на време да го правя и сам на някоя мивка на самообслужване и за такива случаи искам да имам хубава кърпа.
-
DonSkoda
За да няма такива деруги, не подсушаваш с кърпа.
Колкото и да е щадяща, оставя следи по лака.
А той на Шкода е от мек. Драска се лесно, не държи на механични наранявания.
Колкото и да е щадяща, оставя следи по лака.
А той на Шкода е от мек. Драска се лесно, не държи на механични наранявания.
- SlipX
- Гараж: Skoda Superb III L&K 2.0 TDI 190 PS DSG 7 4x4
Skoda Fabia III 1.4 TDI DSG
Аз лично с микрофибърни подсушавам. От скоро започнах да си мия сам колите и всяко следващо миене ми е все по-добро
.
Аз ги мия в следната последователност. Започвам цялата долна част на колата и предния капак с препарат за джанти и мухи, след това активна пяна, после плакна с водоструйката и накрая мека вода да няма петна. Купих си от онея простотии за въдуха, турбо-джет - ала -бала. Но поне прозорците успявам да издухам и огледалата. После започвам с 2-3 мокрофибърни кърпи да я подсушавам.
Аз ги мия в следната последователност. Започвам цялата долна част на колата и предния капак с препарат за джанти и мухи, след това активна пяна, после плакна с водоструйката и накрая мека вода да няма петна. Купих си от онея простотии за въдуха, турбо-джет - ала -бала. Но поне прозорците успявам да издухам и огледалата. После започвам с 2-3 мокрофибърни кърпи да я подсушавам.
-
Zhelyazkov89
- Гараж: Citigo 1.0 MPI
EX Octavia 3 FL 1.8 TSI Vision
EX Fabia 3 FL Edition 1.0 MPI
EX Superb 2 FL, 2.0 TDI CR, 4x4
EX Superb 3 FL Edition, 2.0 TDI 7DSG, 4x4
EX Haval H6 3rd gen 2.0 204, 4x4
Octavia 4 FL 1.5 mHEV Edition 130
Първо не минавате с вода, така ли?SlipX написа: 18.05.2025, 20:52:27 Започвам цялата долна част на колата и предния капак с препарат за джанти и мухи, след това активна пяна
Тази неизбърсана вода не такова ли таковата и тя на лака?
-
DonSkoda
Не, не би трябвало.
Важното е да не се мие топла/гореща кола.
Да не се използват евтини препарати.
Важното е да не се мие топла/гореща кола.
Да не се използват евтини препарати.
- SlipX
- Гараж: Skoda Superb III L&K 2.0 TDI 190 PS DSG 7 4x4
Skoda Fabia III 1.4 TDI DSG
Ами експериментирам. Един път първо изплаквах с вода, другия път с препарата за насекоми и джанти и директно с активната. Вероятно е доста разредена с вода по тези автомивки на самообслужване и директно с пяната ми се струва, че се изми по-добре