Казаха ми от ЕТ, че ЕГР-а на тия като мойта бил проблемен. И струвал към 700лв.
Мога ли да го спася с профилактика? На старите дросела и ЕГР-а се цапотеше и спичаше, профилактиката го държеше жив.
Има ли смисъл да отварям от към входящия колектор и да чистя и въобще подлежи ли на чистене?
ЕГРа на 2.0 ТДИ - проблемен бил?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Бееееее.....
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Проблемен е, но мн.труден е достъпа.
Вариант е да се почисти, другия е да се изключи софтуерно като се повреди или смяна с нов.
Изтегли файла и ми го прати, ще ти го изключа.
Вариант е да се почисти, другия е да се изключи софтуерно като се повреди или смяна с нов.
Изтегли файла и ми го прати, ще ти го изключа.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Цецо,на моя стария му смениха гаранционно ЕГР-а на четвъртата година.Само за инфо,не че твоя е за смяна.
-
mischoka
- Гараж: в търсене
А за мен важи ли тая оферта?bega4kata написа: Изтегли файла и ми го прати, ще ти го изключа.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Защо не.
GUNTER SERVICE