Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте колеги, колата е Superb 2019 2.0tdi 190hp 4x4 при подаване на пълна газ/кик даун има леко забавяне преди самия старт на ускоряването. Смятах че просто не са и достатъчни "конете". Оставих колата за настройка и catless pipe , но проблема си остана.
Момчето което настройваше колата забеляза същия проблем преди и след ремапа, вижда се и на самата дино графика която мога да прикача към коментар.
Турбината и дюзите са в перфектно състояние и предположи че проблема е във вакуум клапана N75. Искам преди да го сменя да се допитам до Вас ако случайно някой го е играл вече този мач. Благодаря
От клапана не може да е.
Най малкото карай и гледай в какво положение стои в момента на подаване . Следи си го точно софтуера.
Трябва да ти даде някоя батка от наще с голямо турбо да видиш забавяне какво е
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Цецо познаваме се, но не исках да те притеснявам.
Утре ще ти се обадя да те чуя
Колата е настройвана при Радеф Варненско , всичко е перфектно с изключение на тази болежка която си имаше попринцип.
ЦецоNOL написа: 15.05.2025, 23:00:47
Насра се вече, честно то казвам.
Тва па не се умори да спамиш във всяка тема.
Еби му майката…..
Защо да спамя ве
Може това да му е естествения турбо лаг. Това са субективни усещания.
При кик даун имало леко забавяне. Колко е леко?
Може да е нормално леко. Защото всички си го имат.
Стига мрънка. бастун
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Знам какво е да има лаг от турбото, но това не е същото за което говоря. Натискам педала на газта до долу колата тръгва независимо на колко оборота си но турбото не отваря пълния си капацитет веднага.
Имам друга дизелова кола с голямо турбо и знам какво е лаг. За мен при тази кола не е това проблема
Xeartez написа: 16.05.2025, 07:23:41
Знам какво е да има лаг от турбото, но това не е същото за което говоря. Натискам педала на газта до долу колата тръгва независимо на колко оборота си но турбото не отваря пълния си капацитет веднага.
Имам друга дизелова кола с голямо турбо и знам какво е лаг. За мен при тази кола не е това проблема
Докарай ми я да я видя ако решиш.
peyopetrishki написа: 16.05.2025, 11:44:15
Сложи си я на ръчен режим и дай разко газ на 3000 оборота. Ще видиш, че дори без кик колата тръгва веднага и няма забавяне )
Пробвал съм и това не помога, някой път ако я хвана с по леко натискане на газта колкото да свали предавка и тогава натисна педала до долу се получава кик даун, но рядко.