Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Активация smart link Oktavia 3
Тази икона е в Columbus на Супърба, за Октавия мисля, че се влиза през SmartGate, после закачаш телефона с кабела и ще ти излезе опция да го активираш CarPlay. Ако не е активно и ти иска код, ще трябва да се плати в ЕТ да го активират.
TSI Team
-
Atanas
300 лв
да ми се вижда навигацията .....защото другите неща така илл иначе си работят.
1.bluetooth handsfree което работи перфекно
2.музика плейва ....и т.н
И за кое точно останаха 300 лв при условие ,че навигацията не се вижда на екрана но се чува и заглушава радиото когато е стартирана....
1.bluetooth handsfree което работи перфекно
2.музика плейва ....и т.н
И за кое точно останаха 300 лв при условие ,че навигацията не се вижда на екрана но се чува и заглушава радиото когато е стартирана....
- PRO
Powered by CAXC
Не знам приятел, гледам че толкова им искат в Англия 
Питай в ЕТ за твоята кола как стоят нещата![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Питай в ЕТ за твоята кола как стоят нещата
TSI Team
-
Atanas
Ето това е ... явно без ЕТ нестава.
Нядявах се да има и някой хакер между нас
Нядявах се да има и някой хакер между нас
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
То Смарт Линк и Смарт Гейт трябва да са поръчани с колата като опция.
За следващо активиране? Първите Болерота до 03.2015 не ги поддържат!
За следващо активиране? Първите Болерота до 03.2015 не ги поддържат!

- PRO
Powered by CAXC
Ися софтуерно е активирането. Някой руски хакери сигурно го пускат ама сложна работа. Може да се пита колко струва за БГ. Едва ли става и под масата, сигурно се изисква кода от чехите.
TSI Team
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Не знам дали ще ги спестиш парите с някой код за активация.
Предлагам ти да разтърсиш из Бришкода съм мяркал такава тема, както и виж Superskoda дали нямат активационнен пакет. Само като идеи.
Иначе на Болерото SmartLink=Android Auto+Apple CarPlay+MirrorLink
айфонът би трябвало да го пуснеш по-лесно от Андроид Ауто (има заобиколка малка), но аз няма за да тествам. МиррорЛинк ако ползваш имаш само поддръжка на ограничен брой устройства и май само Sygic за нави.
Ако не бързаш може да дойдеш на следваща среща и да тестваш на моята или друга да си прецениш
Предлагам ти да разтърсиш из Бришкода съм мяркал такава тема, както и виж Superskoda дали нямат активационнен пакет. Само като идеи.
Иначе на Болерото SmartLink=Android Auto+Apple CarPlay+MirrorLink
айфонът би трябвало да го пуснеш по-лесно от Андроид Ауто (има заобиколка малка), но аз няма за да тествам. МиррорЛинк ако ползваш имаш само поддръжка на ограничен брой устройства и май само Sygic за нави.
Ако не бързаш може да дойдеш на следваща среща и да тестваш на моята или друга да си прецениш
-
Atanas
Thank you guys ![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
-
Atanas
Ами... явно ще тествам при някой който има и ще реша дали да плащам тази ОГРОмна
сума.
-
Sec8200
виж все пак и superskoda магазина, може да е някоя сдкарта да се слага за активация на по-добра цена.
-
Sec8200
-
Atanas
Активация smart link Octavia 3
Благодаря
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Активация smart link Octavia 3
Здравейте.
Октавия 3 2016г. има версия месец Май и версия месец Ноември.
348 лева е активацията на SmartLink в ЕТ, веднъж активирана, за телефони с Android/iOS може да се ползва GOOGLE MAPS на Bolero - то/ Columbus - a, през Android Auto или през приложението което е за iPhone, ако сте с такъв. Качвате си на телефона три програмки като тези на снимката и нещата тръгват. SmartLink и SmartGate са за различни неща. В общи линии СмартГейт подава информация за колата към телефона ви през 4 приложения, така че всички показания от моментното състояние на любимата ви машина винаги са ви на още един дисплей или в джоба.
Поздрави.
Октавия 3 2016г. има версия месец Май и версия месец Ноември.
348 лева е активацията на SmartLink в ЕТ, веднъж активирана, за телефони с Android/iOS може да се ползва GOOGLE MAPS на Bolero - то/ Columbus - a, през Android Auto или през приложението което е за iPhone, ако сте с такъв. Качвате си на телефона три програмки като тези на снимката и нещата тръгват. SmartLink и SmartGate са за различни неща. В общи линии СмартГейт подава информация за колата към телефона ви през 4 приложения, така че всички показания от моментното състояние на любимата ви машина винаги са ви на още един дисплей или в джоба.
Поздрави.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- PRO