Octavia 1.5 TSI 6M - Драгомир
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Всичко останало по колата е изрядно. Винетката не е изтекла и още вчера мина преглед 
- Драгомир
Да споделя какво е развитието на проблема с мултимедията и грешка парктроник.
На 21 октомври оставих колага в ЕТ като се бяхме уговорили да взема оборотна докато решат проблема.
Стоя в сервиза три седмици и я взех на 8 ноември.
Сменен е акумулатора и е качен последния софтуер - версия 1985.
Сложили са Banner EFB+

Според приемчика, проблемите са идвали от акумулатора, макар че имаха съмнение в него и при предишното влизане в сервиза, но тогава го бяха тествали и казаха, че е наред.
Вече повече от месец не съм имал никакви проблеми. Да видим...
На 21 октомври оставих колага в ЕТ като се бяхме уговорили да взема оборотна докато решат проблема.
Стоя в сервиза три седмици и я взех на 8 ноември.
Сменен е акумулатора и е качен последния софтуер - версия 1985.
Сложили са Banner EFB+

Според приемчика, проблемите са идвали от акумулатора, макар че имаха съмнение в него и при предишното влизане в сервиза, но тогава го бяха тествали и казаха, че е наред.
Вече повече от месец не съм имал никакви проблеми. Да видим...
- Драгомир
Тъй като стана въпрос за Canton в другата тема и има какво да се желае откъм бас, мисля да пробвам с този субуфер в колата

-
Христо Вутов
Как точно ти оправиха колата че и на моята се получи това може да ми се обадиш ако желаеш 0888805909
- Драгомир
Това, което правиха по колата е смяна на дисплея на мултимедията, смяна на акумулатора и ъпдейт до последния наличен софтуер. Описал съм подробно по-горе. Друго и да са правили, не са ми казали ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
-
asenpopov
- Гараж: Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
И на мен ми смениха най-накрая дисплея на медията след като преди година смениха команден блок. Една година спокойствие и преди месец почна да си прави сама дискотека като се увеличаваше звука до дупка след секунда гасне, пак се включва, гасне и т.н. В един момент започна да пее и на изгасен и заключен автомобил. Преди смяната й падна и акумулатора, но им я бях оставил пред шоурума в Надежда. Не споменавали да имат съмнения за акумулатора, директно като я оставях бяха с идеята за смяна на дефектен дисплей.