Десети Национален Събор на Шкода Форум-България - 27-29.06.2025

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Заключено
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Уважаеми колеги,
Датите за провеждане на Десети Национален Събор на Шкода Форум-България са:
27-29.06

П.С: Матурите на за седмокласниците са на 18 и 20 Юни.

Както е споменато, тази година ни предстои юбилей- 10ти Събор.
Следователно, трябва да го направим заедно да бъде- запомнящ се!

Очаквайте подробности.

Поздрави!
Изображение
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Мнение от BlackPearl »

Уважаеми колеги ,

Като организатор (то е силно казано [smilie=sarcastic.gif] ), винаги съм бил честен с вас и съм подавал акуратна информация.
За това, сега ще го направя отново. Много лесно ми е да напиша 2 изречения и толкова. Раз- раз.
Както повтарям последните години на ОС (Общите Събрания), все повече стават "пречките", изискванията на хората и тн. при провеждането на едни такива събития.
Като такова- Национален Събор си има малки особености:
Соколски Манастир е прекрасно място за един такъв тип семеен събор, но и той като такова си има няколко особености:
Датата за Събора се съобразява с децата от Аксаково(летен лагер всяка година), който всяка година ходят за по 10 дни. (отиват Сряда и си тръгват следващата Неделя). Тоест, през тези 10 дни- те заемат 2 уикенда в месеца, които не са възможни за нас като дати.
След дискутираните дати и ПРЕДИ поместването на датата, винаги се звъни на Манастир, Даскалови, писта и тн. и след това се пуска тема тук.
От пистата тогава заявиха, че може да имат някакво учение или мероприятие, но не могат да ми кажат в момента а напред във времето.
В последствие (преди 1-2 седмици) ме уведомиха, че уикенда 27-29 им е зает за 3 дни и НЕ Е ВЪЗМОЖНО да се направи писта.
Всеки друг уикенд е бил свободен. За нас това не е вариант, защото не може да се ПРЕМЕСТИ датата на Събор 2025 в средата на Юли.
Разговарях с повечето от надъханите "рацери" които се пускат на пистата и за мое така лично усещане- срещнах разбиране, дори позитивизъм, че ТАЗИ ГОДИНА ПИСТА МЕЖДЕНЕ НЯМА ДА ИМА.
На някой им е омръзнала, други вече не им се дава газ.
Да бъда честен, (казвал съм го и на ОС) на мен ми е по-добре да няма ПИСТА!
Много изисквания и отговорности, пари (разбира се, те не излизат от моя джоб (поне не в повечето случаи)) и накрая сме зависими от ВРЕМЕ, настроение и тн. Ставай рано, мести/носи, разпъвай шатри.........
Защото - пистата имат наем - 1050лв./ ден (дали са избрали да вземат 3 дни по 1050лв., вместо един ден 1050лв- не мога да гадая и да кажа), изисквания, тоалетни - 300-400лв., награди още 500лв. , организация- да мъкнем шатри.
В последните години започнаха да пускат и ДРИФТ, а бяха казали, че няма да пускат . Но, това си е тяхно право, пистата си е тяхна.
Лошото е, че след дрифт- ПИСТАТА НЕ Е ПОЧИСТЕНА, има много каучук, тел, камъчета от бетона.
Наложи се миналата година в Петък (който не е разбрал), @uboy и @andreev да ходят и чистят пистата. Отново ангажимент от наша страна, за да може колегите които ще се пускат с автомобилите си, да са по-спокойни, че няма да си начукат боята. (защото и това се е случвало).
За това ви заявявам, че в тазгодишната програма за 10ти Национален Събор на Шкода Форум - България , ПИСТА НЯМА ДА ИМА В СЪБОТА.
За сметка на това, ще направим програмата с повече игри и забавления (награди) за децата.
В Събота ще се обяви на по-късен етап с програмата , планираме за който иска - Автопоход до Шипка/Бузлуджа, правене на снимки и клипове.

П.С: За който би дошъл само за пистата- съжалявам.
Винаги съм бил на мнение, че определена среща/Събор/мероприятие не се определя от даден елемент в програмата, така че лично за мен- ако някой би дошъл само за пистата(стига да няма други ангажименти които го ограничават да дойде за 2та дни) и сега няма да дойде на Събор заради хората и обстановката... (с извинение) - не е голяма загуба неговото неприсъствие!

Поздрави!
Изображение
Аватар
uboy

Škoda Photo

Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP

Мнение от uboy »

Първоначално аз се ядосах, защото точно на годишнината ни няма да има писта. После обаче си казах - какво пък.. ще има повече време за почивка и разходка, а не е като да няма къде да се отиде. Сега ако се организираме и направим един поход до горе ще стане много интересно
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Мнение от BlackPearl »

Странноприемница "Етъра" е отворена и евентуално може да се запазят стаи за датите на Събора.
https://hotel.etar.bg/
Манастирът и Даскалови, ще пусна тема за резервации около 10ти Май.
В Хитър Петър, всеки си запазва самостоятелно.

Поздрави.
Изображение
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Мнение от BlackPearl »

Имайте готовност, до няколко дни ще се пуснат резервациите за Даскалови и Соколски Манастир (каквото остане там след като се разпределят стаите в манастира за колегите по организацията).
За Хитър Петър, както казах, всеки може да си запази самостоятелно.
Къща за гости Микаела е добър вариант също: @ЦецоNOL беше там миналата година и даде супер отзиви.
Хотел Странноприемница е бил зает за този уикенд- явно има наплив за посещение на Етъра и тн.
На тази дата има и Ретро Среща в Трявна.
Така че, ще е пак работата - 30-40минути и резервациите в Даскалови са заминали.

ПРЕДИМСТВО ИМАТ ХОРАТА с повече нощувки. За една нощувка- няма как да стане.
Ще пиша отново ДЕН ПРЕДИ ДА ПУСНА РЕЗЕРВАЦИИТЕ!

Поздрави!
Изображение
Заключено

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”