Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
joro_kem написа: 20.04.2025, 17:19:29
Честита да ви е!
Благодаря, но не сме я регистрирали все още. Следващата седмица няма да сме в града и ще се забавим. Даже не сме я виждали наживо още. Само тези снимки ни пратиха.
Последно промяна от SimichOil на 20.04.2025, 17:26:13, променено общо 1 път.
Супер е, честито и със здраве да си я ползвате. Аз предния модел много го харесвах като дизайн.
Тук леко трябва да свикна с предницата ,но странична линия и задница е супер.
Кажи повече за задвижването.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
1.8 Хибрид на предно. Стандратно си е всичко при него. 140 к.с. На пробното шофиране много й хареса, аз също покарах. За конете си ускорява много добре.
bega4kata написа: 20.04.2025, 17:25:48
Аз предния модел много го харесвах като дизайн.
Impress_me написа: 20.04.2025, 14:47:15
но за градско са си супер хибридите.
Еми не е ли още по добре чист електромобил тогава.? Няма нужда да го ьареждаш всеки ден най малкото и ползваш привилегиите ьа данъци и паркиране.
Както и да е.
И никаква поддръжка, що се отнася до консумативи - масла, филтри, накладки , дискове и т.н.
За Голфа дадох 7000 за халдекс, 3500 за хибриден съединител, 2200 за водна помпа и периферия и т.н. Новият собственик ще се кефи на безпроблемна кола, ама кел файда...
bega4kata написа: 20.04.2025, 17:07:35
не е ли още по добре чист електромобил тогава.?
Мисля го за на жената като втора кола, но хибрида в момента е основна и освен до офиса, се ползва и за извънградско. А там идва голямата разлика, зареждам си бензин и си кара на ток/бензин и 700км не го мисля. Като свърши бензина за 2 мин на колонката и пак газ.
Някаква AI генерирана картинка. Промпта е нещо от сорта направи ми смесица между Touareg, Q8 и Cayenne ама сложи емблеми и надписи на Toyota. При Тойота формата винаги следва функцията. Дизайнерите имам чувството, че са последните хора на които се дава думата при старта на нов модел.