Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
С едно зареждане 920км. и то в по-голямата си част по Родопските завои, а даваше, че има аванс за още 55км. Ако на магистралата не се "гонихме" с един старозагорски Камик, сигурно разхода щеше да е и под 5/100 Супер си е колицата...
Някой с Камик или Скала DSG 2023-2024-та може ли да ми каже като пипне на скоростния лост черната пластмаса дето почва отгоре и завършва отстрани към задния ред седалки все едно, дали напипва по-отчетливо издаден ръб навън все едно нещо не е докрай влязло от въпросния детайл? Вчера си прекарах ръката отдолу нагоре по лоста и ми задра, та се учудих това така ли трябва да е или нещо не е прилегнало както трябва…
Karoq Style 2019 1.5TSI Evo1 DADA / DSG DQ381 4x4
Fabia Monte Carlo 2024 1.5TSI Evo2 DXDB / DSG DQ200
ex Audi A3 Ambition 1997 1.8 AGN / 5M
Честита кола, със здраве да се кара! Ще видиш, че модела е прекрасен!
Един технически въпрос имам - след като изключва двигателя няколко минути след това чувам някакъв звук като от помпа, чува се най-добре около радиаторите отпред. Да не е допълнителна ел. водна помпа?
Като стана топло започна да работи по-дълго, зимата много за малко я чувах.
Ако си с малкия дисплей 8" не можеш.
Може единствено ако използваш Waze или Google Maps да ти показва следващия завой или нещо подобно. За целта трябва да натиснеш десния въртящ бутон да волана и да избереш навигация.
Пробвах ама нищо нестана може при мен да я няма тази опция.Да попитам и друго като вържа Apple с Медиата защо не ми показва всичките икони от телефона на дисплея ? Примерно You Tube и Google Chrome ?