Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Чичо Ваньо ще каже, че е скоклесто и с малки джанти!
За джантите и аз смятам, че са малки.
Иначе: Това се продава от край време. Чел съм темата на момчето. Много педантичен и всичко по колата е топ.
Но все пак е Субару, трудно се продава на 2чен пазар. Беше около 50к, сега е вече доста по-малко. Година и кусур се продава.
Просто, кола за маниак и фен, не е за всеки! https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=c8mdoa
Тази, която аз качих е с други джанти, черни стопове, калобрани, накрайници Акрапович и няма лип на задното стъкло и няма ветробрани. Да не говорим, че са и с различни регистрации. А може и да е продадена съвсем скоро и да регистрирана в София и новият собственик да си е направил бързо своите подобрения. Буквите "НТ" са много пресни за София
Много скандално изглеждаше, мен ме изпълни определено.
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Аз лично нямам нищо против тази форма. Очевиден факт обаче е, че тази количка е за Щатският пазар. Санта Фе Номер Две. Ще е интересно какъв резултат ще направи на сейфти/краш тестовете. Другото, което за сега остава неясно е вътрешното пространство. Видимо колата (външно) сякаш е по-голяма, но вътре ако е пак същата ... мееееех Турбо мотора по правило в България няма да има Но радва, че са пипнали много неща и вътре от към техника е вече повече европейска кола отколкото японска.
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx