Тунинг на 1,9 тди пд
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- nikozo
- Гараж: Skoda Fabia I Combi 1.4TDi 75PS TST-racing 110PS
Skoda Superb I 1.8T 150PS TST-racing 200+PS - Обратна връзка:
Тунинг на 1,9 тди пд
До колкото разбрах от брат ми отчето ще портваш главата недей се отпуска много няма много месце дизелчето и ведна цъфва. Само към колектора да търнеш ръбовете ако си с прави рънове от арл.
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Аз и сега съм с портната глава ( купих я от колега от дизел форума, правена от него, и за него ). Разликата обаче е никаква, спрямо оригиналната глава, и затова май новата глава няма да е портвана
. Отделно гледам разни тунинг сайтове ( darksait , например ) и там портовете съвсем не са полирани, а по-скоро с вътрешни нарези като на Калашников... сигурно да стрелят яко 
Повдигачи ( черни, Ина ) и усилени пружини са единственото сигурно в главата. И докато за пръскалките просто изчаквам подходящата оферта, то за вала все още е великото умуване.
272 градусов, 280 градусов, на тая марка, на оная марка, италиански, американски, финландски, португалски.... страшна какафония.,
Повдигачи ( черни, Ина ) и усилени пружини са единственото сигурно в главата. И докато за пръскалките просто изчаквам подходящата оферта, то за вала все още е великото умуване.
272 градусов, 280 градусов, на тая марка, на оная марка, италиански, американски, финландски, португалски.... страшна какафония.,
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Слуша го бре. Само отвреме- навреме зааждаzzankov написа:Тоз hvp800 не го слуша глЪвъта.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Тунинг на 1,9 тди пд
Ще става интересно.hvp800 написа:Слуша го бре. Само отвреме- навреме зааждаzzankov написа:Тоз hvp800 не го слуша глЪвъта.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Тунинг на 1,9 тди пд
Епархията е в тясно сътрудничество със службите.hvp800 написа:Цъкъм си аз в продавалника, търся разни неща, и пращам съобщения наред.hvp800 написа:Вчера си пазарувах разни части за колата и ,разбрах че..... неведуми са божийте пътеки![]()
Следва продължение....
Връща ми съобщение някакъв, иска номера, иска снимки , за ЕГН не разбрах дали иска![]()
Казвам му аз да остави тел, че в обявата му няма, и ще звънна , да се разберем. Пуска ми човека някакъв номер, звъня аз, женски глас отсреща - Ало,
малко се изненадах, но започнах да обяснявам какво ми трябва. Жената казва, че няма никаква представа какво говоря, аз се извиних набързо и затворих.
Пращам пак ЛС на човека от продавалника, той връща малко бил объркал и праща друг номер. Звъня и на другия, - тел. на абоната изключен. Ядосах се, звъннах на друг от същия сайт,дето продава тези неща, " абоната разговаря".....
Още по ядосан звъннах на предния, този дето си беше объркал телефона. Този път чувам Ало... казвам аз какво ми трябва, този отсреща ми казва
Абе ти не пишеш ли в Шкода форума
!?!? Мдааа
Познах те по ника ( имейла ми е подобен на ника )
Аз съм ... Архимандрит Дионисий от същия форум
![]()
Оттук нататък беша лесно...
Неведуми са божийте пътеки...
P.S: Дано да сме били полезни.
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Някой кара ли с челен охладител на горивото?
Да сподели мнение струва ли си, има ли смисъл и т.н.
Да сподели мнение струва ли си, има ли смисъл и т.н.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Неприятна изненада с днешна дата.
Хората от Габрово ми звъннаха и казаха, че имали поръчка, и моя блок можели да го почнат след средата на март
Някой от колегите да знае къде може да извършат качествено, въпросната операция...
Шлайф, проверка на тунела, проверка на вала
Хората от Габрово ми звъннаха и казаха, че имали поръчка, и моя блок можели да го почнат след средата на март
Някой от колегите да знае къде може да извършат качествено, въпросната операция...
Шлайф, проверка на тунела, проверка на вала
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Тунинг на 1,9 тди пд
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Тунинг на 1,9 тди пд
В Сливен
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Малко ми е далеко Сливен, ама ще се свържа утре с тях, да видим какво ще стане, и как ще стане
.
ПП- не се стърпях и им пуснах запитване още тази вечер
.
ПП- не се стърпях и им пуснах запитване още тази вечер
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Докато си чакам блока и след прилично количество проблеми , във връзка с тЮнинга, реших да внеса малко стабилност в живота си
.
Койлове си имам, затова реших да сменя тампона на мотора.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Койлове си имам, затова реших да сменя тампона на мотора.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
На някой да му се намира гарнитура за БКД мотор?
Стара или нова без значение, ще я копирам на оризова хартия и ще я върна![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Гарнитура на главата имам предвид!
Стара или нова без значение, ще я копирам на оризова хартия и ще я върна
Гарнитура на главата имам предвид!
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Тъкмо си взех турбината от Еконта, и трябва да е върна, заради колектора от 16 V
.
Актуатора е форумен
.Актуатора е форумен
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- Пешо - Щангата
- Гараж: Ex О1 TDI 4х4
Тунинг на 1,9 тди пд
Последно какво турбо ще слагаш?
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Същото като сегашното, гтб2056вл, просто си имам две , щото обичам да се презапасявам
Евентуално ще сложа компресорна перка от гтб2260вк на ауди, ама това засега е на заден план. Мотора сега се мисли...
Евентуално ще сложа компресорна перка от гтб2260вк на ауди, ама това засега е на заден план. Мотора сега се мисли...
Конграмана е ОЛИГОФРЕН