Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Извинявам се,че пиша в темата на колегата, ама видях седмици и не се сдържах с още малко. Докарах и дневния километраж на 77.7 ( забравих да нулирам за 777.7 ). Имах идея за температура 77°F, но не ми се получи. Случи се в 11:10, затова спрях и изчаках малко за 11:11 ( нямаше как часа да е 77:77, но и на това съм доволен ). Ако бях карал със 77km/h щеше да е "Голям Шлем" :-)
На предната страница се коментираше въпроса за смяна на масло на Октавия III. Тази, която имам от близо година Октавия III FL, 1.5 TSI и е сменяно масло два пъти в ЕТ с 0W20. Втория път през юни 2023г. и от тогава има навъртяни 9000км. Сега е на 54000км. И аз трябва да го сменям. Автомобилът ще направи 6г. и ЕТ имат програма за коли 5+, където предлагат масло 0W30. Последно какво да наливам и Трансексперт, който горещо препоръчвате този на кръговото на Герман ли е?
Uniqaudio написа: 19.04.2025, 11:59:26
Последно какво да наливам
Колегата ЦецоNOL може да Ви отговори най-добре, той работи с Автосервиз "Трансексперт" и директно ги снабдява с всички масла на Ravenol и свързаните с тях консумативи.
И не само.
Uniqaudio написа: 19.04.2025, 11:59:26
На предната страница се коментираше въпроса за смяна на масло на Октавия III. Тази, която имам от близо година Октавия III FL, 1.5 TSI и е сменяно масло два пъти в ЕТ с 0W20. Втория път през юни 2023г. и от тогава има навъртяни 9000км. Сега е на 54000км. И аз трябва да го сменям. Автомобилът ще направи 6г. и ЕТ имат програма за коли 5+, където предлагат масло 0W30. Последно какво да наливам и Трансексперт, който горещо препоръчвате този на кръговото на Герман ли е?
5-30
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ