Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Sawyer написа: 21.03.2025, 13:55:01
X2 “леко” не се е получила в задната си част, но като цяло на живо изглежда прилично, без да е най-красивата кола на света
Ти все пускаш топ моделите
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
bega4kata написа: 08.04.2025, 08:20:45
А за това че 6 цилиндров редови е най добрия като концепция двигател,е неоспорим факт.
БМВ излязоха доста по-умни в това отношение.
Не залитнаха дори към ве 6,за разлика от мб. Държаха си на 6 инлайн
B58 и S58 дотук изглеждат толкова сполучливи, че дори самите БМВ вероятно се чудят как се случи това - не е характерно за марката
Sawyer написа: 08.04.2025, 09:44:51
B58 и S58 дотук изглеждат толкова сполучливи, че дори самите БМВ вероятно се чудят как се случи това - не е характерно за марката
Аз и затова си взех 3-ката,както и красивата визия.С В58 понякога ме хваща страх като я настъпя,за S-овия не ми се мисли каква лудница е.
coverdale написа: 08.04.2025, 12:58:36
за S-овия не ми се мисли каква лудница е
В 3-ка е абсолютна лудница. В X3/X4 е малко по-малка лудница заради добавеното тегло и аеродинамиката на камионче, но може да те накара да се чудиш как успява да се движи така