https://www.mobile.bg/obiava-1174178158 ... moto-phofe
След (ре)приоритизиране на разни фактори покрай мен, вчера се разбрахме с Илияна от Еуратек Варна да поръчам автомобила от заглавието в новото им ниво Edition 130 и днес превеждам капаро. Надгражда Edition с кожен салон, ел. багажник с виртуален педал, хромирани лайсни, KESSY, спортен перфориран волан, по-готини (субективно мнение) джанти от на нормалния Edition и някои други шукарийки по интериора. Цената му е добра, особено на фона на инфлациите на нови автомобили в момента.
Мислех си за дизел, но с тия 8-10к на година и почти ежедневно търкаляне в града бързо се отказах. Покарах им тестовата със същия мотор и ниво Business, видя ми се адекватна и по-пъргава от Форда, който уж е 165 коня. Може и да е заради това, че не го натискам (EcoBoost им се води малко лоша слава при по-екстремно шофиране).
Колата ще е графитено сив металик и ще се произведе след 2 седмици. Живот и здраве, ще я наснимам, когато дойде.
Въртя-струвам, все на Шкода се връщам. Най-много ми се вписва в мирогледа и начина на живот, който водя, поне за момента. Засилих се да гледам разни премиуми по на няколко години, но бързо се отказах. Който нямал пари да поддържа стара кола, си купувал нова!