Нали написах, много тихо работи,двигателя има копринен звук, много мазно сменя кутията. Тя е както виждаш на 1000 км
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Следователно не съм я настъпвал. Не си прочел или си пропуснал или забравил.
Написал съм че се чувства много стабилна не се накланя,но знам че е над 2 тона кютюк. Вчера я пробвах на мокро лигаво време,да видя къде е границата на сцепление на едно кръгово и на едно широко 90 градуса кръстовище. За тези гуми без грайфер,не можах да достигна плъзгане да усетя с газ как ще се държи при загуба на сцепление. Неутрално,ще презавива или недозавива. Не разбрах, защото не мохах да постигна плъзгане. Първа проба си позволих ПЛАХА след първите 1000км.
Ако те дразни че пускам закачки за стекове и бмв,подминавай. За возенето написах,че ми харесва как вози. Понякога ми се иска една идея още по меко плуващо да е,но има само два режима според мен на окачването. Комфорт и Спорт. Разликата е осезаема между двата режима. На Еко не го карам, защото много силно за мен рекуперира. Но не съм забелязал да става още по меко от комфорт. Няма 3 режима като Суперба примерно комфорт,нормал и спорт. Или пък 18 степени на настойка като най новите
Кола като кола,какво толкова да пиша. Интересните работи са ми именно тези които ви споделям като необичайните екстри,които я правят забавна и по различна от масовката. Забавна няма как да е на пътя,не е С63амг.