Грешка "Помощ при паркиране"

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2020
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
milencv

Škoda Фен

Гараж: Октавия 4 комби 1.5 бензин, Ръчка, Едишън

Мнение от milencv »

ИзображениеЗдравейте,
Грешка "Помощ при паркиране" все ми се появява от време на време. Примерно веднъж на 5 включвания на колата на случаен принцип.
Като се появи стои жълто триъгълниче и ме дразни и не се маха от самосебе си, докато не изключа и включа отново.
Мислех си че е поради замърсени парктоници - ама не е - случава се и при абсолютно чиста и суха кола.
При последната смяна на масло повдигнах проблема при Еуратек (че не ми се разкарваше само за това). Казаха че са го оправили - синхронизирали някакви датчици (или нещо такова беше обяснението).
Викам си - оправих го този пореден проблем. Да ама не - на следващия ден същия отново се прояви.
Разбира се пак ще гоня Еуратек по казуса - след 2-3 седмици пак ще ги посещавам планово (откриха и някакъв проблем в ключалката на вратата и поръчаха чарк за смяна)...
Въпросът ми е - появявала ли се е тази грешка при някой от вас - и евентуално как е решен проблема?
Аватар
lanshot

Škoda Фен

Гараж: Superb Combi L&K 280hp 2024
E 55 AMG 1998

Мнение от lanshot »

Чете ли из чуждите форуми ? Като гледам какво пишат ,за такъв проблем са отворили тема от преди 4 години и още никой не е писал за решение. Няколко големи ъпдейта са правили и пак им излизало от време на време. Дано има решение и да ти оправят колата по-скоро. Успех!
milencv

Škoda Фен

Гараж: Октавия 4 комби 1.5 бензин, Ръчка, Едишън

Мнение от milencv »

lanshot написа: 03.04.2025, 17:15:12 Чете ли из чуждите форуми ? Като гледам какво пишат ,за такъв проблем са отворили тема от преди 4 години и още никой не е писал за решение. Няколко големи ъпдейта са правили и пак им излизало от време на време. Дано има решение и да ти оправят колата по-скоро.
Ами има някакъв типов подобен проблем при автоматичните скоростни кутии - за тях и приемчика ми каза че чакали някакъв ъпдейт, който да им реши проблема.
Но моят случай не е такъв, щото съм ръчка...
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia IV”