Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
igeorgiev82 написа: 29.03.2025, 15:27:05
Знайш ли кога от Чехия ще се занимават да ти гледат колата в реално време....никога
Колега,
При ГАРАНЦИОНЕН АВТОМОБИЛ всичко гледат при ПРОБЛЕМ.
ПРЕТЕНЦИЯ се предявява към ВНОСИТЕЛ(ЕУРАТЕК) и ПРОИЗВОДИТЕЛ.
Сервиза във ВАРНА е ЕУРАТЕК АУТО(друга фирма изпълнител)
Тестера записва всичко със СЛЕДА ако не знаеш.
Кой кога и каво е правил или пипал по даден автомобил(ГАРАНЦИОНЕН)без значение в кой сервиз от страната.Всичко се води на отчетност при ЧЕХИТЕ и го виждат в реално време ако поискат.
Имам разпечатка на мойто закачане в PDF Изискал съм го от управителя и ми го прати на пощата.
Това е с цел ако тръгна да си диря правата по съдебен път при не отстраняване на проблема.
Да речем че имах разговор с тях и в тази насока.
По добре гледай да не стигаш до съд защото ще си суплес преди да се усетиш. Първо юристите на ЕТ и особено Шкода така са си вързали гащите че обикновен сулю от Сусурлево ще набие два Кодиака разходи преди да се произнесе съда евентулно в негов полза, хеле пък за проблеми от сорта тая кола днес за разлика от вчера не вдига 200.
Инак да, всичко се записва вкл. и кога колко си вдигнал.
Колега, не се обиждай, ама не е и особено адекватно да караш на дълги докато снимаш ластици по натоварена магистрала. Тая тема е изчерпана още преди да е започнала.
Us3rnam3d написа: 29.03.2025, 17:56:28
Колега, не се обиждай, ама не е и особено адекватно да караш на дълги докато снимаш ластици по натоварена магистрала.
Не се обиждам колега,
Колата е с матрични светлини.
Карам на автоматични дълги(тоест автоматично изключва секции когато засече автомобил пред мен и никого не заслепявам).В населено място се изключват автоматично дългите.Като излезеш от населеното място се включват сами.
Така карам от както съм закупил автомобила.Работи безпогрешно.
Загледай се ,че на дългите има обозначение ,,А"-означава автоматични.
По темата - нямам, какво да кажа. Ама жива връзка с инжинерите в Шкода до сега не бях чувал.
Абсолютно заводски настройки не водят ли до необходимите адаптации/Basic settings ? Може и да говоря глупости, ама това не ми звучи ок.
Важното е, че проблема е решен. Ще ми липсва темата.
Вече трябва всички да внимават, защото звяра има налични всичките си 200 дизелови коня! И не просто ги има, ами са в целият диапазон до 4000 оборота!
Треперете!
igeorgiev82 написа: 29.03.2025, 15:22:52
Той си е за дисциплина 200км/ч-300км/ч. къде се бутате вие
Това пиано може да вдигне 300 само, ако го хвърлят от самолет.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Да залагаме след колко дена проблемът ще се появи отново? Дано авторът да пише, когато това се случи и да не го спести. Тогава ще се наложи целият инженерен отдел на чехите да мислят вариянти за разрешаването му (на живо).
Продава се Kodiaq Sportline 2.0 TDI 200hp, уникален по рода си!
СПОРТНИ настройки на кутията!
ОЛЕКОТЕН Sportline модел!
Редовно наказва ДЖИГИТИ с лада самара и нагли баничарки!
ОТКЛЮЧЕН до 300 км/час!
ВДИГА 200 км/час - доказателство с клип!
РЕАЛНИ 200 коня на мотора - доказани с дино стенд!
Основно е каран по АУТОБАНА!
Лично обслужвана от УПРАВИТЕЛЯ на сервиза!