Спад на мощността и висок разход на гориво след смяна на масла и филтри на Kodiaq Sportline 2.0 TDI 200hp.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Спад на мощността и висок разход на гориво след смяна на масла и филтри на Kodiaq Sportline 2.0 TDI 200hp.
Начело с тебе ли?
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
RAPTOR_84, до колкото видях, Венелин питаше тук някой да му пусне джаджа, за да замери хибрида около Русе. Като го направи, чуйте се с него и замери твоята и да има реални данни за времето/наклона/скоростта. Показанията на таблото послъгват,балкона на пътя понякога също изглежда обратен. Закачаш на джама, качваш се и настъпваш от място. Докато не измрънка джаджата, че е засекла 2хх - не отпускаш педала. Ще искаш ясна представа колко времето и колко послъгва таблото в показанията.
Аз чакам да видя и писано за Октавията, която спомена, че си имаш преди време и е била засилена сериозно. И за бизнеса също. Форума не е само коли и лайкове/хейт. Повече е
Аз чакам да видя и писано за Октавията, която спомена, че си имаш преди време и е била засилена сериозно. И за бизнеса също. Форума не е само коли и лайкове/хейт. Повече е

- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Какво са разбрали бе човек, то е било такова диво налучкване и връщане на базови настройки на цялата кола, че повече няма накъде? Разбрали били... Разбрали са какъв е проблемът, точно толкова колкото и ти.
- zalmaneca
- Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87
Мнението ми беше написане без нотката на заяждане, която търсиш във всеки пост.
Замери си я отново и наложи графиките.
Моите нямат нужда, вървят си повече от твоята.
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
Аз горе долу разбрах, че в ЕТ нещо като ремап са направили
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
-
RAPTOR_84
Ок.
Реших че се поредния дето се бъзика.
Сори.
Нямам нужда от замерване.
Днес я карах до Варна.Колата си е добре.
Диното го правих да видя дали коне и Нютони са си на мястото(на място са).Не гоня други стойности
Сигурен съм че ти вървят колите повече.
-
RAPTOR_84
Колата е оправена-дали бъгнат софт или нещо при ТО не са затегнали както трябва или нещо друго- сега е оправено.Колата си е както ми е дошла заводски ,друго не искам и не претендирам.
Карам си я с кеф вече 2 дена.
-
RAPTOR_84
Ако беше в час дори и малко,щеше да знаеш ,че ЕТ нямат кой знае какви опции(много са ограничени при такива проблеми).YYakovliev написа: 29.03.2025, 12:45:33 Какво са разбрали бе човек, то е било такова диво налучкване и връщане на базови настройки на цялата кола, че повече няма накъде?
Но толкова и знаеш.С тоя Stage 1(няма и да разбереш)
Аз поне успях да се запозная вчера с протокола за гаранционни автомобили.Присъствах на всичко ими бяха обяснени опциите които имат.Всичко друго преценяват и го разрешават Чехите.
Ако ти е интересно питай
- YYakovliev
Ма и ти си един всезнайко.
![girl_haha [smilie=girl_haha.gif]](./images/smilies/girl_haha.gif)
-
mazut
Доколкото разбрах от не особено ясните за мен обяснения колата е оправена софтуерно. Това ме кара да си мисля, че нищо не са оправили. Аз от опит мога да кажа че софтуер не е решил нито един проблем от такъв тип камо ли хардуерен такъв ,освен ако не е бил предварително фабрично насран, тогава обаче производителя пуска сервизни акции за смяна на софтуер. С нулиране на софтуер може да замажеш проблем за известно време , но не и да го решиш. Тези 52 стр. са странно четиво..
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
По-голям лаладжия от теб в момента няма, Папагал...........
Едно и също повтаряш до припадък.Ти повтаряш постоянно колко много вървяла тая тухла четворка.
А освен това, видно и от клиповете, по-голям джигит от теб няма по маршрута.
"Джигитите" изобщо няма как да им е дразнител параход като твоя.Чак се учудвам как човек имал/щ кола 500кс, която ще си остане мираж явно, може да е впечатлен от доускорение тип "Седмично разписаниие на градския транспорт"...........
Като видя някой такъв, който ще го убия на 30% даване на газ и изобщо не го отразявам.
И да , готин съм и то много.
И резултатите от работата ми и репутацията ми тук , а и не само го доказват.
И , за да сме точни ще спомена, че специално в Събота ходих до ЕТ, защото взех присърце твоят "проблем".Нали в почивен ден.Отделиха м и достатъчно време хората и после ти се обадих да ти помогна с каквото мога и от 22 минути разговор те слушах 20 минути.
Хайде сега да чуем така ли беше или аз лъжа?
Предложих и замервателна техника.
И какво ли още не?
Колко по-готин трябва да бъда?
Ясно е , че ти се иска само суперлативи да вървят за неземната вървелка специално произведена за теб, ама/////////////

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
-
RAPTOR_84
Сменяхме и дебитомер.Върнахме после моя(не работеше колата както трябва с новия-беше употребяван ).
Направиха си пълна инспекция на горивен ,въздушен филтър и всичко което са пипали по ТО.
Може да са си намерили някой пропуск-незнам.
Аз бях в сервизното помещение и гледах всяка процедура, когато връщаха фабричните настройки на автомобила,ресетваха всички сензори и клапи.После наливаха всичко налично за мотора/DSG-то като ъпдейти и настройки.
Колата в момента е ОК.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Откъде се вдигаRAPTOR_84 написа: 29.03.2025, 08:51:37 Вдигнаха SPEED LIMIT на 300км.Колата се беше ограничила в максималната скорост по някаква причина сама.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Тука е имало клоуни и преди, разказвали са се и по сатирични истории, ама влечугото тепа всички ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1