2ра ламбда

Всичко за Шкода Октавия I и Tour, произведена от 1996г. до 2010г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
VIAMARE

Шкода Новак

2ра ламбда

Мнение от VIAMARE »

ШКОДА ОКТАВИЯ 1 бензин 2.0 115 к.с. няма каталзатор и ми набива грешка и искам да елиминирам проблема.Във форума на VW видях една елементарна схема ,която била работеща и е от един резистор и един кондензатор ,но дали ще върши работа при шкодата.Тук е схемата https://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f ... 0#p4189752
VIAMARE

Шкода Новак

2ра ламбда

Мнение от VIAMARE »

Явно на мен се пада честта да пробвам и да споделя резултата.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

2ра ламбда

Мнение от bega4kata »

Изключи я. Тя следи работата на катализатора.
Това са глупости дето ги мислиш. Кондензатори,втулки и т.н.
А най дбре си вземи един катализатор! Хем няма да ти мирише на умрели катерички,хем няма да се тровиш,както и другите хора.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
VIAMARE

Шкода Новак

2ра ламбда

Мнение от VIAMARE »

Мисля,че това за тровененето са глупости, защото наистина се притеснявах дали ще се включи в нормите, а е било напразно.При норма 3.5 измервателния уред отчете 0.04.Колкото до схемата просто попитах дали някой знае от опит дали това действа при шкода, а не се обърнах към Грета Тунберг да ми пробутва евроатлантически конспирации.Съжалявам,че съм рязък,но не мога да се примиря някой да ми говори за глупости от моя страна без да се основава фактически материал.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

2ра ламбда

Мнение от bega4kata »

Абе аз ако съм един от проверяващите на прегледите,как ще те върна като си без катализатор,ама.....
Ще отидеш при друг и ще минеш,а аз ще остана без работа.
Това е положението в бг. За това няа се оправим скоро [smilie=sarcastic.gif]
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia I”