Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Толкова го дават.
Аз карах ГЛЕ ,това е огромен автомобил. ИЗОБЩО не ми допада като пътно поведение. Обичам да е по като автомобил СУВа който шофирам.
Глц- то ми е прекрасен за мен. Свиквам му и все повече ми харесва. Много тих,никакви вибрации вътре, много мазно плавно и без да се мъчи ускорява. Страхотен комфорт на возене. В петък сменях масло на Тоарег на кутията и го карах,в сравнение с глц-то е ужасно возеща и бръмчаща кола. А за тромавост и пътно поведение няма да спомена. Разлика космос.
Аз съм безкрайно доволен от покупката. Не съм го настъпвал да го видя как бяга само. Не мога още 1000км да навъртя
Прекрасен имтериор и гевезелъци,дето,кеф ти правят. Абе разбираш кой е измислил автомобила. Няма да се кача на друга марка врче със сигурност.
Ако ще е електрокар след време,пак ще Мб.
Последно промяна от bega4kata на 25.03.2025, 20:00:12, променено общо 1 път.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Интериора е много як.
Може да си сменя цветове в такива комбинации. Променя ги плавно с нюанси.
Музиката много хубав звук....
Кво да искам повече
Личи си че колата е проектирана за високи скорости.
И настъпах я много леко вчера, голямата дъщеря,с нея двамата бяхме само,вика,тате нали не трябваше да го настъпваш. Аз и казах,че не съм,съвсем леко така малко. Тя каза че много плавно някакси ускорявал.
Последно промяна от bega4kata на 25.03.2025, 22:11:59, променено общо 3 пъти.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
bega4kata написа: 25.03.2025, 19:53:13
Не мога още 1000км да навъртя
Давай,давай… излизай безцелно да въртиш км,че събора наближава…. А съм ти обещал да ти разплета шишарката
Даже за да видиш че съм готЯн,без лънч ща шия
Burmester - https://www.burmester.de › glc
·
Превод на страницата
Mercedes GLC audio power от www.burmester.de 590 watts of system power, in combination with 13 speakers, enable an exclusive music experience at the highest level.
1040 вата мощност на музика ще ти се разцепи батерията и ще ти хвръкнат стъклата на Волвенцето.
Това са някакви нереални мощности.
Това нещо е 160 вата и не може да издържиш да го усиля на макс,а баса ще разглоби дивана.
Не може 1040 вата да ти е музиката,както и моята в Мерцедеса да е 211.
Има стойност на дискретизация(изкривяване) при които се посочва мощността! За hifi бяха... трябва да погледна не ги помня,но от рода на 0,009
Не я посочват коректно. Посочват някакви пикове с брутални изкривявания от сигурно 0,1