Втори семеен автомобил

Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Ispanska muha

Шкода Новак

Втори семеен автомобил

Мнение от Ispanska muha »

Здрасти, ще търсим втора кола. Препоръчително градски СУВ и бензин, че в града ще се кара. Бюджетът е около 10000 преди обслужване. Много ми се иска на Шкода да се кача на високо, ама Йети няма да взимам по чисто визални причини, а следващите модели не са ми по джоба [smilie=beach.gif] . Харесва ми Сузуки Гранд Витара къса база, но ако имате впечатления за други подобни казвайте, че да гледаме и да се обаждаме на обявите. [smilie=hunter.gif]
Аватар
Us3rnam3d

Škoda Фен²

Гараж: Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K

Втори семеен автомобил

Мнение от Us3rnam3d »

Задължително ли е да е СУВ? Дачия Сандеро Степ за градска е идеална. Не е чак толкова малка.
Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
Ispanska muha

Шкода Новак

Втори семеен автомобил

Мнение от Ispanska muha »

Us3rnam3d написа: 24.03.2025, 20:26:34Дачия
Като чуя Дачия, и се замислям за Йети. [smilie=pleasantry.gif] Шегувам се, но пътя до вкъщи е зле и даже Октавията опира малко. Така че, трябва да е високо.
Аватар
SeVo

Škoda Фен²

Гараж: Octavia II 1.9tdi
Sandero II FL stepway 0.9tce

Втори семеен автомобил

Мнение от SeVo »

Аз взех Sandero Stepway. Високо, късо, широко, евтино... Само разходът не е 5.5...
Изображение
Исках шкода, но фабията не покриваше доста от критериите...
Аватар
Us3rnam3d

Škoda Фен²

Гараж: Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K

Втори семеен автомобил

Мнение от Us3rnam3d »

Ispanska muha написа: 24.03.2025, 20:39:04 Така че, трябва да е високо.
Степа е ако не се лъжа най- високия кросоувър в класа си, карал съм по ужасни пътища с него и никога не е опирал. Става въпрос за 2 генерация, като това горе. И двата мотора са ок. Давам идеи само де [smilie=sarcastic.gif]
Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
Публикувай отговор

Обратно към “Други марки МПС”