Тъй като съм фен на ХОРНЕТ и карам само такива, офертата на Хонда много ме грабна, още повече че в този е вложен и по-новият двигател, за разлика от СВ1000R. За сметка на това СВ1000R за мен поне е много по-красив сравнение с новия Хорнет - но вкусове всякакви. Както и да е - офертата от около 20 к за нов Хорнет наистина ме грабна, даже мислех на мотоизложението направо да поискам оферта - по-принцип дават отстъпки на такива събития, но реших да поразгледам малко. Явно има защо цената му да е доста по-ниска в сравнение с СВ1000R, който пък гони 28к , което си е много. Попаднах на този клип - ами има наистина какво "да се желае" за Хорнет-а:mariyan написа: 23.03.2025, 11:12:11 Новият CB1000 Hornet е брутален за парите си. За цената на едно хубаво колело човек получава 152 коня мотор. Хонда сериозно разместиха пазара с него.![]()
https://motorcycles.honda.bg/street/hornet-1000/
За момента оставам на Хорнет 919 последното поколение с черните капаци, жълтите апарати и регулируема предница. Страхотен мотор и въпреки, че е 2005 г. е изключително удоволствие да се кара, поне за моя стил. Имах късмета да попадна на невероятен екземпляр, в оригинален цвят и абсолютно оригинален вид на 15к км, когато го купих. Ще го заменя за Honda CB1000R някой ден ако отново изпадне добър екземпляр, но дотогава ще си карам моя:

![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)