Мерцедес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
lpetrovv
- Гараж: Skoda Octavia Mk4 2.0TDI 4x4 7DSG
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Мерцедес
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Много са гадни,не си купувайте.
GUNTER SERVICE

- Sawyer
- Гараж: ///
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Кефи ги някои просто.
Други не обръщат внимание.
Други не обръщат внимание.
GUNTER SERVICE

- Sawyer
- Гараж: ///
Мерцедес
Имам приятел, който казва "Аз не ги виждам тия джанти", и през зимата си кара супърба с най-обикновените джанти "железарки" с тасове. Как не му се повръща на качване в колата и като слезе от нея не знам, но... факт, за едни всички детайли от екстериора на автомобила (дори регистрационният номер) са важни, за други - не, понеже не са им пред очитеDonSkoda написа: 11.03.2025, 16:39:13 Е как точно номера действа, като си вътре в колата, и изобщо номера го виждаш
И като стана дума за екстриор, bega4kata, колата изглежа по-добре без черните ленти
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Да, благодаря.Sawyer написа: 11.03.2025, 17:12:58 като стана дума за екстриор, bega4kata, колата изглежа по-добре без черните ленти
Трябваше да пробвам,бях ги купил преди колата още да дойде. За 14 лв от алито.
Както казах, много простееха на живо.
Направих нови снимки на оем красотата
GUNTER SERVICE

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Много ми хареса,чв всяка една система, включително и чувствителността на парктроника дори преден отделно заден,могат да се регулират на степени.
Примерно за пешеходци е на лоу и само предупреждава за наличието им.(Може би ще спре пак ако ще ги блъскам вече,ама не знам)
За асистента за лента на лоу,не ми бута волана (което е отвратително дразнещо),а само ми притреперва леко при излизане от лентата. Много добре измислено.
Много съм доволен от системата за следене на напречен и надлъжен трафик на заден. На чувствитено съм я направил(и тя е в 3 степени на чувствителност). Спасява ме много добре-супер яка екстра.
И преден напречен трафик следи,но още не ме е "спасявал" за сега.
Фронта също е на 3 степени и много от рано може да се направи да предупреди,без да ти блъска спирачките като предната ми Шкода в последния момент.
Не мога да разбера каква е разликата между P на лоста за предавките и P на ръчната спирачка. И двете ги чувам да действат на спирачните апарати. Ама на този бутон за ръчната дето е все едно,сякаш по дълго свирукат като стискат. Това не съм го разшифровал още. Примерно съм на p от лоста за предавките,колата работи и отварям вратата и оше спирачки се задействат и светва друг червен символ p все едно ръчна си дръпнал. Ако е запалена и изключиш на N ,дрънка и пише,че може да тръгне неволно авомобила опасност ,ала бала нещо подобно. Поне е еднократно дрънкането,но надписа стои .
Друго дразнещо нещо е,ако си слушал от флашка музика и си слушал и от спотифая на андроида като се стартира андроида ми тръгва все тоя спотифай. Не мога да му разбера логиката. Това е първият тът когато вляза. Тоест,ако се е бил разкачил вече веднъж.
Може би има някаква настройка, която не зная още
Музиката от спотифая не се чува хубаво. Настроил съм го на високо качество от телефона,но май иска премиум платената версия.
Примерно за пешеходци е на лоу и само предупреждава за наличието им.(Може би ще спре пак ако ще ги блъскам вече,ама не знам)
За асистента за лента на лоу,не ми бута волана (което е отвратително дразнещо),а само ми притреперва леко при излизане от лентата. Много добре измислено.
Много съм доволен от системата за следене на напречен и надлъжен трафик на заден. На чувствитено съм я направил(и тя е в 3 степени на чувствителност). Спасява ме много добре-супер яка екстра.
И преден напречен трафик следи,но още не ме е "спасявал" за сега.
Фронта също е на 3 степени и много от рано може да се направи да предупреди,без да ти блъска спирачките като предната ми Шкода в последния момент.
Не мога да разбера каква е разликата между P на лоста за предавките и P на ръчната спирачка. И двете ги чувам да действат на спирачните апарати. Ама на този бутон за ръчната дето е все едно,сякаш по дълго свирукат като стискат. Това не съм го разшифровал още. Примерно съм на p от лоста за предавките,колата работи и отварям вратата и оше спирачки се задействат и светва друг червен символ p все едно ръчна си дръпнал. Ако е запалена и изключиш на N ,дрънка и пише,че може да тръгне неволно авомобила опасност ,ала бала нещо подобно. Поне е еднократно дрънкането,но надписа стои .
Друго дразнещо нещо е,ако си слушал от флашка музика и си слушал и от спотифая на андроида като се стартира андроида ми тръгва все тоя спотифай. Не мога да му разбера логиката. Това е първият тът когато вляза. Тоест,ако се е бил разкачил вече веднъж.
Може би има някаква настройка, която не зная още
Музиката от спотифая не се чува хубаво. Настроил съм го на високо качество от телефона,но май иска премиум платената версия.
GUNTER SERVICE

- neshtoZabavno
- Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023
- lanshot
- Гараж: Superb Combi L&K 280hp 2024
E 55 AMG 1998
Мерцедес
P на лоста е Parking на кутията , P на конзолата ти е ръчната спирачка. Като си на паркинг на лоста за кутията , ти заключва и ръчната и ти показва на таблото ако е активирана. Това е така за да не включиш на D и да тръгне сама , а първо ти да подадеш.
-
mordo
Мерцедес
Правилно си забелязал - платената версия е с по-добро качество на звука. Отделно, в настройките на приложението има една опция за изравняване на звука - не я използвай, тъй като влошава качеството.bega4kata написа: 11.03.2025, 21:55:47 Музиката от спотифая не се чува хубаво. Настроил съм го на високо качество от телефона,но май иска премиум платената версия.
П.С. Абонирай се за платената версия. Аз от години съм със семейната и ползваме 5 човека. Все пак, купил си автомобил за две шапки пари, а се стискаш за 16,49 лв. месечно (семейният абонамент).
Ето малко информация за разликите между платената и свободната версии на Спотифай:
https://www.soundguys.com/free-spotify- ... ium-36632/