Оркестъра замлъкна

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
kkehayov

Шкода Новак

Оркестъра замлъкна

Мнение от kkehayov »

Здравейте, Колеги!
Някой случвало ли му се е музиката в колата да замлъкне? Суперб 3, 2018, Л§К. Режим радио. Мултимедията работи, сменя радиа. Виждам нивото на "волумето", но и звук не издава. И то стана изведжъж, т.е. работеше. Спрях за малко, качих се и никой. Пробваш блутута. нищо. На всичкото отгоре както си карам към работа и псувам по тъпото радио - то изведжъж тръгва. Викам си супер... а то ми звъни телефона, който е вързан с блутута... и тая моя мила колица, вместо да изкара повикването през говорителите ми пуска радиото, докато ми звъни телефона :) След разговора - пак нищо, все едно някой е разкачил говорителите, ама не са. Някой с опит или идеи?
Аватар
zalmaneca

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87

Оркестъра замлъкна

Мнение от zalmaneca »

Бъгава е медията.
И при мен се е случвало с включен кабел към телефон.Без значение андроид или айфон.
Оправя се с задържане на копчето на медията за 10-тина секунди.
Аватар
SlipX

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Superb III L&K 2.0 TDI 190 PS DSG 7 4x4
Skoda Fabia III 1.4 TDI DSG

Оркестъра замлъкна

Мнение от SlipX »

Някъде ми беше излязло, че се задържаха и двете копчета едновременно за 10тина секунди и се ресетва. На мен веднъж ми се случи, след като ми звъннаха по вайбър и после замлъкна. С натискане на двата бутона едновременно се ресетна и тръгна.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”