Фалшивите накрайници могат да се пипнат
Мерцедес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Мерцедес
Не мога да ги измисля още.
Има китове с брони и накрайници,ама пак са фалшиви.
Аз искам да има поне тръби до тях. И съответно нянакво гърне с тръби в двата края. Имат такива 200 /300бензин примерно. Но мойта генерация до последното гърне е брурално голяма. Ще ме души бензинова - крайно гърне. Ще ти снимам да видиш за каква тръба става въпрос. Брутална работа е.
Има китове с брони и накрайници,ама пак са фалшиви.
Аз искам да има поне тръби до тях. И съответно нянакво гърне с тръби в двата края. Имат такива 200 /300бензин примерно. Но мойта генерация до последното гърне е брурално голяма. Ще ме души бензинова - крайно гърне. Ще ти снимам да видиш за каква тръба става въпрос. Брутална работа е.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Нарочно си снимах ръката за да се добие представа.
После обаче,викам,дай да измеря.
Фи 90 е

Той улука ми на покрива е 100
GUNTER SERVICE

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Ако някой нещо забележи из интернет пространството,да споделиSawyer написа: 06.03.2025, 22:41:42 Интересно дали някой ще измисли някaкъв kit за истински накрайници
Но съм обезнадежден.
Много е тъпо с тез фалшиви тъпотии.
GUNTER SERVICE

- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Мерцедес
Някои хора този филм вече сме го гледали.bega4kata написа: 06.03.2025, 19:34:07 BlackPearl написа: 27.02.2025, 22:53:16
Да имаш какво са разлепяш след време.
Мръсна уста имаш Разжалвах ги.
На снимки са добре,но на живо и от близо не са. Пробвах,видях,прецених. Опитах да индивидуализирам нещо,ама не става.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
За който му е интересно
Все повече много мазно и леко започва да се движи. Посвикнах с габаритите. Самопаркирането много добре работи,само много близо спира до задната кола,шашкам се малко
. Натскаш в движение да търси и посочваш мястото. Сам прави всичко,не те кара да влкючваш предавки или каквото и да било. Имам един приятел БМВ фен,каза ходи в мола между колоните,да видиш как или няма да намери или ще се катери по бордюрите. Няма такова нещо, перфектно си открива и паркира.
Двигателя е изключително тих. Толкова тих дизел не съм чувал. Вътре е едва доловим звука при нормално шофиране и ускорение, трябва да се спре вентилацията за да се чуе. Но самия звук е много хубав- на 6 цилиндров редовак. Какъв да е
Може би само на петаците е по як.
Разхода на комфорт смесено градско и извънградско е 8,2 до сега. Повече гори от Тигуана при бавно шофиране. Не ползвам коустване и старт-стоп. С тях със сигурност ще е по малко. Ама гори си
Добре е за над два тона автомат с хидро и постоянно 4х4 с двайски и 285гуми.
Маслото няма да го сменям,отказах се. Почерпих го защита за веригата.

Дизел с променлива геометрия на гърбиците на вала не бях виждал. Посочил съм ги. Приличат на соленоидите на 1,4 и 1,5тси за изключване на цилиндрите
Турбините са две една до друга. Прехвърлянето между едната и другата е с вакуумна ретро мембрана. Голямата турбина и тя е с вакумно управление като на Октавия 1 и Голф 3 от миналия век. Не е даже и с променлива геометрия.
Малката може и да е с променлива.
И двете имат и водно охлаждане.
Дюзите са Бош.

Всичко е много навряно и за повечето интервенции мотора долу и така. Дано не се налага.
Много пластмаса има по мотора,като се препече не знам какво ще става.
Дано е качествена.
За сега толкова от мен.
Все повече много мазно и леко започва да се движи. Посвикнах с габаритите. Самопаркирането много добре работи,само много близо спира до задната кола,шашкам се малко
Двигателя е изключително тих. Толкова тих дизел не съм чувал. Вътре е едва доловим звука при нормално шофиране и ускорение, трябва да се спре вентилацията за да се чуе. Но самия звук е много хубав- на 6 цилиндров редовак. Какъв да е
Разхода на комфорт смесено градско и извънградско е 8,2 до сега. Повече гори от Тигуана при бавно шофиране. Не ползвам коустване и старт-стоп. С тях със сигурност ще е по малко. Ама гори си
Маслото няма да го сменям,отказах се. Почерпих го защита за веригата.

Дизел с променлива геометрия на гърбиците на вала не бях виждал. Посочил съм ги. Приличат на соленоидите на 1,4 и 1,5тси за изключване на цилиндрите

Турбините са две една до друга. Прехвърлянето между едната и другата е с вакуумна ретро мембрана. Голямата турбина и тя е с вакумно управление като на Октавия 1 и Голф 3 от миналия век. Не е даже и с променлива геометрия.
Малката може и да е с променлива.
И двете имат и водно охлаждане.
Дюзите са Бош.

Всичко е много навряно и за повечето интервенции мотора долу и така. Дано не се налага.
Много пластмаса има по мотора,като се препече не знам какво ще става.
Дано е качествена.
За сега толкова от мен.
GUNTER SERVICE

- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
-
atom
Мерцедес
Следната случка става тия дни.
Закарвам си колата за обслужване в Силвър Стар.
Колата е на 1 г. 10 м., 28000 км. и в гаранция.
При инспекцията чуват една ролка да свисти и идва бодро приемчика да ми съобщи, съответно да ме пита дали да ми направи оферта за смяна.
Веднага споменавам гаранцията и се почнаха стандартните увъртания.
Доста се изненадах, но явно ганьовщината не подминава никой.
Закарвам си колата за обслужване в Силвър Стар.
Колата е на 1 г. 10 м., 28000 км. и в гаранция.
При инспекцията чуват една ролка да свисти и идва бодро приемчика да ми съобщи, съответно да ме пита дали да ми направи оферта за смяна.
Веднага споменавам гаранцията и се почнаха стандартните увъртания.
Доста се изненадах, но явно ганьовщината не подминава никой.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Кавали са на всякъде.Мен така тъпо ме лъготиха при поръчката тея във Варна,...че как да им имам доверие сега.
За това от Русе е моя.
За това от Русе е моя.
GUNTER SERVICE

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion