istoyanov написа: 05.03.2025, 20:25:57
До сега да бях минал през някое ЕТ, да искам тест драйв на същия двигател.
Здравей ,
Виждам че си се жегнал от забележката, която направих на колегата дето се бъзика с темата ми(съответно и с мен).
Напълно нормална реакция от моя страна.
Та относно коментара ти:
1.Преди да потърся мнение тук във форума,мислиш ли че не съм се обърнал моментално ,още на другия ден към управителя на сервиза на ЕТ където са ми обслужили автомобила(не ми отговаряй-досети се сам).Започват се стандартни процедури ,които имат за цел да ОТКАЖАТ клиента да търси съдействие от тях.За това пуснах пост тук .Надявах се да събера някакво инфо тук(за съжаление събрах само подигравки,но събрах и адекватни коментари свързани с темата)
2.Казваш така леко да отида в някое ЕТ за тест драйв все едно има на всеки завой в Русе.Първо най близкото такова,което има избор на мотори и автомобили ми е на 200км( Варна) в едната посока.Второ е с предварително записан час.Трето съм правил тест драйв на 2 различни автомобила с този мотор(Superb L&K и Kodiaq Vision),и 33 страници продължавам да твърдя че имат разлика и едвали е мерило за аномалията която получих след ТО.
Няма да е лошо да ПРИЕМЕШ че си познавам автомобила за 1 година каране.Няма да си ИЗМИСЛЯМ несъществуващи проблеми.Просто реших че има хора които могат да помогнат с някакво мнение.
Колата си върви(описал съм последните симптоми(които за някои хора са бели кахъри) няколко поста по на горе).Не е спряла.Все пак е на 20К км.
Няма грешки на таблото,при това положение ЕТ отпадат за момента поне до следваща смяна на масло.
Ако съм дотегнал с темата ,моля АДМИНА да я изтрие.
Бях спрял да пиша.
Просто колега попита дали е отшумял проблема.