Да,
но пак съм в размишления от два дена.
Беше наредила чакрите както си беше в първоначален вид.Така карах 2 резервоара гориво(основно извънградско ми беше карането).
Вчера зареждам 3-ти резервоар от същата бензиностанция и вид гориво.Като плащам, ме известяват че имат някаква ПРОМОЦИЯ 0.20ст на литър без да си чекирам картата(викам си СУПЕР).Резервоара беше на резерва.Винаги пълня до горе.Тръгвам пак извънградско(такава ми е работата) и изведнъж колата пак смени звука и неще да върви както трябва(DSG пак почна да преритва на някои предавки и при ускорението на горе става мудно).2 Последния резервоар преди да заредя го минах със среден разход 7.5л/100км.След като ми направи същото парче колата,веднага ми направи впечетление, че 500км карах(ИЗВЪНГРАДСКО) при разход 10.2л/100км(завишен разход както ,като я взех след ТО.)РЕШИХ ЧЕ НЕЩО ГОРИВОТО СА ГО СКАПАЛИ ЗАРАДИ ПРОМОЦИЯТА (РЕШИХ ДА НЕ СИ ТРОВЯ НЕРВНАТА СИСТЕМА И ИЗЧАКВАХ ДА СВЪРШИ РЕЗЕРВОАРА И ДА ЗАРЕДЯ ДРУГО ГОРИВО ОТ БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ЕКО).
НО ДНЕС последните 50км като се прибирах ИЗВЕДНЪЖ колата влезе пак в КОНДИЦИЯ и се ОПРАВИ ОТ САМОСЕБЕ СИ със същия резервоар гориво ,който смятах за СКАПАН.
ЗА КАПАК ДНЕС МИ СВЕТНА ЛАМПАТА ЗА НАМАЛЕНО НИВО НА МАСЛО ДВИГАТЕЛ(засякох си БРОЯЧА след ТО.-изминал съм точно 4000км,а загубата на масло е поне 0.5л-тогава ми светва лампата)
ПОЧНАХ ДА РАЗМИШЛЯВАМ ПО КАЗУСА.
1.Направи ми впечатление че почнах да приемам АКТУАЛИЗАЦИИТЕ от медията които ми излизат всеки ден за персоналните настройки.(като приех последната ,както карах на S ,изведнъж сама превключи на D).
2.Чудя се, могат ли РЕГЕНЕРАЦИИТЕ в движение да въздействат така на автомобила.
3.Може ли ADBLUE-то да ги прави тия магарии.
ПП.НОСИХ си единия бус на майстор да го гледа заради завишен разход на гориво.
Като направи диагностиката, ми показа в цифри ,че често прави регенерации и най вероятно за това вдига разхода на гориво .
КОЛЕГИ, дайте малко СЕРИОЗНИ МНЕНИЯ по въпроса ми.
БЛАГОДАРЯ предварително!