Относно високия разход на масло 200 коня дизел? Има ли други колеги с такъв проблем?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Относно високия разход на масло 200 коня дизел? Има ли други колеги с такъв проблем?
Какво е това масло?
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
PT1982
Не знам…5в30 ми казаха , ще разследвам.
Но повече няма да отида там, първа смяна извън еуратек ми е.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Добре де?PT1982 написа: 03.03.2025, 07:01:07 Не знам…5в30 ми казаха , ще разследвам.
Как си давате парите за нещо ваше , за нещо, което има скъпи агрегати по него и не знаете за какво ги давате?
Че то може изобщо да не са сменили маслото или да е налято по-малко количество и затова да има драми.
Скоро пак имах случай от типа - “ ами няма да мога да взема консумативите, майстора сменил маслото без да ме пита”.
Е как някой ще направи нещо такова и аз после ще съм Ок?
Освен това ми пишат / звънят с въпроса - “ тъкмо ще наливаме маслото, майстора пита колко да сложи”
Огледайте някъде при читави хора, не се вижда откъде сте, да няма някаква драма след смяната.
Имах два случая наскоро след смяна на масло - единият в оторизиран сервиз на Ауди , колата вика почна да гори масло, гледай вика откъм шофьора нещо пуши.
Викам ми отивай при тях - метнали го нещо от какво било, после при някакъв друг “майстор” , ааа вика тия коли ги знам от Еди си какво, няма братче.
Викам му - вдигай капака - погледнах - ми то му няма щеката, извадили я , после забравили да в сложат , а после и не я намериха,цялата изолация на предният капак в масло да си ебе, направо погром.Ония в Ауди мигат на парцали.
Остави това ами той вкара колата за смяна на масло на скоростите - ДСГ , те викат след малко - объркахме се тука докато си говорим и източихме това на двигателя и го сменихме
На мен ми бяха завили с капачката на масления филтър и част от изолацията на двигателя - да не казвам точно с две давания на газ какво стана.
Та виж първо да няма някъде теч нещо и после сипи 1л и я следи .

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- ЦецоNOL
Две снимки от книжкиАрхимандрит Дионисий написа: 27.02.2025, 10:57:12 вие сега ми говорите за коли нови и отиват на литър за 10-15 хил.км. Ами за мен това не е нормално, ама явно това е тенденцията.
На Шкода
На Хонда

- ЦецоNOL
Каква точно е колата и по-скоро с какъв код на двигателя е ?PT1982 написа: 02.03.2025, 20:41:13 Сменено на 155000, сега на 160323… е.а му мамата . Преди това, обикновено на 8500/9000кч светваше. 150кс, 2020 дизел.
За разход ….днес 800км, 8,4 л

-
PT1982
Ами не е до малоумност, просто няма как и не е редно да се съмнявам във всичко. Когато някой клиент ми плаща, аз си върша работата, така че да е доволен и работата да е свършена, така като трябва Така и очаквам отсреща… иначе за Пловдив става въпрос…ако имате препоръки, още утре отивам за нова смяна
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
автосервиз Люси - до моста на Ален мак. работят с кастрол, обаче. ще трябва да питаш дали ще можеш да си донесеш друго масло.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Защо винаги се съмнявате в майсторите,дали са ви го сменили? При положение че това им е работата и техния интерес е да сте доволни от услугата,определили са цена от която печелят достатъчно колкото са си преценили те! -ЗАЩО ДА ВИ ЛЪЖАТ. БЕЗУМНО Е ТОВА КОЕТО СИ ЮИСЛИТЕ ЧЕСТНО!
GUNTER SERVICE

- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Очевадно, защото има факти! В Бг, масово, ако може някой да те мине и за 10 лева - ще го направи!
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Глупости.
Нали веднъж ще те хванат и край с репутацията ти за 10 лв![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Аз не познавам такъв майстор,а от 25 г.съм в бранша. Заклевам се. Не познавам такъв.
Нали веднъж ще те хванат и край с репутацията ти за 10 лв
Аз не познавам такъв майстор,а от 25 г.съм в бранша. Заклевам се. Не познавам такъв.
GUNTER SERVICE

- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Аз говоря от личен опит! Има много такива "майстори". Масово ако могат да "изтънят" - го правят. Не говоря само за автомобили, но
лично аз имам "опит". Дори и в официалните представителства има примери.
А това, че "репутацията" ще замине - масово не им пука! Щото морето е голямо и НОВИ риби има ежедневно
лично аз имам "опит". Дори и в официалните представителства има примери.
А това, че "репутацията" ще замине - масово не им пука! Щото морето е голямо и НОВИ риби има ежедневно
-
mazut
Мошеник и тарикат няма как да убедиш в почеността на другите.
Аз лично не си спомням да съм умишлено прецакан от някого в бизнес отношения, като изключим чат пат по някой изостанал назад във времето китаец в Алиекспрес! Пък това за официалните представителства какви мушенгии са се разнася от уста на уста от леля на чичо от внуче на баба и ще пребъде във вековете![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Аз лично не си спомням да съм умишлено прецакан от някого в бизнес отношения, като изключим чат пат по някой изостанал назад във времето китаец в Алиекспрес! Пък това за официалните представителства какви мушенгии са се разнася от уста на уста от леля на чичо от внуче на баба и ще пребъде във вековете
-
OctavianNot
- Гараж: Škoda Karoq
ABBC3_OFFTOPIC
На всекиго опитът с майстори е различен.. това, че не съм виждал кафяви мечки, не значи, че са измислица - нали? И в тоя ред на мисли - ако не е с идеята да ме мине, какво пречи на майстора просто толкова да си може?
И да, дървен философ съм![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Послепис: Честит 3 Март!
И да, дървен философ съм
Послепис: Честит 3 Март!
Последно промяна от OctavianNot на 03.03.2025, 13:28:23, променено общо 1 път.
-
DonSkoda
Трите най-големи страха на българина:
- да не настине.
- да не се мине.
- да не събере границите на кръвното.
- да не настине.
- да не се мине.
- да не събере границите на кръвното.
- ЦецоNOL
Надявам се се шегуваш нали?bega4kata написа: 03.03.2025, 11:34:14 Глупости.
Нали веднъж ще те хванат и край с репутацията ти за 10 лв
Масово гледат да ожънат в Понеделник и до Петък да си почиват.
Освен това сега се търсят два барела масло да се пласират - общо 416л от едно официално представителство на една марка , че сменяли или не сменяли според това как се държи клиента с тях и ся имат излишък .
Постоянно се предлагат масла за скорости , за Халдекс и прочее, които са сменени само на хартия или са надписани количествата.
Само трябва да знаеш къде да търсиш.