kolyo b8 написа: 27.02.2025, 22:14:36
В момента и в ЕТ и в Порше има налични Fabia, Scala и T-Cross за около 42 - 48 000 лв.
Разглеждали сме ги, но жената си е харесала тези два модела които търся. Относно цената ходил съм за оферти и за чисто нови, но не ми излиза сметката, тъй като годишните километри няма да надхвърлят 5000. Т.е. ако взема нов след 5-6 години да го продам 25-30000км., ценовата ми загуба ще бъде голяма.
Относно актуалните цени във VW, най-евтиния Т-Крос автомат е 48 341лв., което за мен е пълен абсурд за тази конфигурация с 1.0тси.
hvp800 написа: 27.02.2025, 22:16:42
Гаранцията работи само ако си внесъл някакви пари при диларите , иначе забрави! Ако ти е важна гаранцията е добре да знаеш това.
Честно казано, съмнявам се дали някой би рискувал да си вземе чисто нов автомобил и да рискува да си загуби гаранцията или поне аз не бих. Въпреки, че тряба да се посещава годишно Тойота за да се запази програмата, тези 10 години са голям коз. В момента си правя сметката, че ако взема Ярис на 2 години след 5 ако го продам, ще има остатъчни 3 което за бъдещия собственик ще бъде голям плюс или поне за мен би бил.
xektop написа: 28.02.2025, 07:48:30
Колега, а Хонда Джаз не е ли вариант?
Гледал съм доста ревюта, където сравняват Ярис с Джаз, но лично никога не съм бил фен на Хонда и не ми допада визуално този модел, но благодаря за предложението
Не знам до колко е вярно, но чета на доста места, че на тази кутия на Т-Крос градското каране не й е силната страна с тези сухи съединители, а при мен градското е приоритет. Колкото и да ми харесва Т-Кроса визуално, везните почват да клонят към Яриса с eCTV, колкото и да е скучен ми се стува, че е по-сигурният вариант.