Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
ЦецоNOL написа: 26.02.2025, 07:37:55
Да ти изпратя моя да мериш?Ей ся ти го пускам като отвори офиса на Спидито?
Цецо, това нещо виждам че може да мери от 100 до 180, нали? Ако е така я ми го пусни с Еконт/Спиди, да си замеря моята кола и ти го връщам после.
Също отчита денивелация и има корекции, нали? Че тук наоколо ще ми е зор да намеря съвсем равна отсечка.
ЦецоNOL написа: 26.02.2025, 07:37:55
Да ти изпратя моя да мериш?Ей ся ти го пускам като отвори офиса на Спидито?
Цецо, това нещо виждам че може да мери от 100 до 180, нали? Ако е така я ми го пусни с Еконт/Спиди, да си замеря моята кола и ти го връщам после.
Също отчита денивелация и има корекции, нали? Че тук наоколо ще ми е зор да намеря съвсем равна отсечка.
Аз до 200 не мога да меря
Когато не е на равно не са валидни резултатите, поне при драгито е така.
Ей спортистчетата Ако може само мерете на пистити (ох, това го написах на варненски), не по републиканската мрежа Нямате ли си някой хубава ракия и пура за пушене, че пак извадихте шублерите
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
Имам приятел с такова .
Наби му някакъв софт и излетя на 400+к.с .
Твоя е не е пипан при теб.
Х3 е най бързо от всички SUV BMV.
И най надеждния мотор е М40i.
Прави много добри времена това.