Скимобилът - Superb 3 FL Scout
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Пепи, честито и тук. Мнението ми за колата ти го казах като я разглеждахме. Задълже запази размера на гумите. Топ!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Ами,честит ти Скаутомобил. Изглежда много свеж и хубав. Безаварйино и на хубави дестинации да ви води. Сложи му бадж Скаут на волана,продават се и се щраква.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Честито и безаварийно!
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Честито! Да те радва много и да си купиш по-голяма лопата! ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Баси яката тема! Честито и тук! Безаварийно да служи и да участва в бъдещите клипове (за трипове) като официален превозвач дълго време! Супер "зареден" Скаут е машинката!

- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
@pdimanov Честито ти Скаут. Със здраве да го караш и много планини да обиколиш с него!
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
Честита Ви 4х4 хем корава, хем красива машина,
Поздравления за прекрасната придобивка,
Пожелавам Ви радостните моменти и запомнящите се преживявания с нея никога да не свършват.
Поздравления за прекрасната придобивка,
Пожелавам Ви радостните моменти и запомнящите се преживявания с нея никога да не свършват.
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Топ ревю, топ автомобил. Имах удоволствието да го разгледам подробно! Много да те радва, само нафта и консумативи да му сменяш!
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
pdimanov, честита придобивка и от мен. Само безаварийно.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Честито! Със здраве и безаварийно!
Много добър избор. Мен много ме кефи Супърб Скаут.
Повече такива хубави теми във форума, не само за "дамски" автомобилите в други раздели.

- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
pdimanov,
Перфектно представяне.
Да те слуша новата придобивка.
Безаварийно.

Перфектно представяне.
Да те слуша новата придобивка.
Безаварийно.

- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
За пръв път успявам, без стъкло на сграда, едновременно да видя как изглежда колата ми отпред и отзад.

В същото време сравних и визията м/у стандартните 235/45/18 и сегашните ми 245/50/18 гуми.

Може би трябваше да паркирам в същата посока, за да видя и разликата в просвета, но калкулатора показва 16мм разлика.

Чудих се какъв размер гуми да търся за лятото, но идеята да си запазя по-високия просвет ми харесва. Вече возих няколко души от форума и всички усещаха положителна разлика във возията. GPS и скоростомер показват 1:1 км/ч. Друг плюс е, че имам и повече избор за гуми в по-високия размер. Включително и GY Eagle F1 Assymetric, с които съм на Октавията и съм много доволен от тях. По-висок е риска от аквапланинг, но и колата си е тежка. Някой ден ще я претегля от чист интерес.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Би ли трябвало да ме притеснява с нещо това, че бягам от спецификациите на завода?

В същото време сравних и визията м/у стандартните 235/45/18 и сегашните ми 245/50/18 гуми.

Може би трябваше да паркирам в същата посока, за да видя и разликата в просвета, но калкулатора показва 16мм разлика.

Чудих се какъв размер гуми да търся за лятото, но идеята да си запазя по-високия просвет ми харесва. Вече возих няколко души от форума и всички усещаха положителна разлика във возията. GPS и скоростомер показват 1:1 км/ч. Друг плюс е, че имам и повече избор за гуми в по-високия размер. Включително и GY Eagle F1 Assymetric, с които съм на Октавията и съм много доволен от тях. По-висок е риска от аквапланинг, но и колата си е тежка. Някой ден ще я претегля от чист интерес.
Би ли трябвало да ме притеснява с нещо това, че бягам от спецификациите на завода?
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Аз само веднъж съм карал с гуми, с по голям диаметър от стандартния, с 10 мм. само, и все едно колата беше с 20 коня надолу. А при кола със само 100 коня си е осезаемо
С'а не знам, твоята е с доста повече коньове![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
С'а не знам, твоята е с доста повече коньове
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Усеща се много. Така е.
GUNTER SERVICE

- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
И това си го има. В момента усещам голяма разлика откъм вървеж. Знам, че е комбинация от по-големите гуми, по-голямото тегло и стоковия софтуер на двигателя.
Би ми било интересно да се замери с драги разликата м/у гумите, защото все пак и километража започва да се катери по-бавно заради по-голямата обиколка.
Би ми било интересно да се замери с драги разликата м/у гумите, защото все пак и километража започва да се катери по-бавно заради по-голямата обиколка.