На обратно е при мен.
Карам с 80-120км извънградско, не много бързи автомобили(служебни).
На обратно е при мен.
Извинявам се , ако е писано и не съм видял.

1.Сервиза се намира в квартал с баири и много лед/сняг.istoyanov написа: 22.02.2025, 01:15:33 Какво има да се оправя времето за да го погледне препоръчания сервиз ? Или съм пропуснал, че в Русе всичко е в метър лед?
Не съм ПРО в състезателната терминология.martinp написа: 22.02.2025, 05:28:58 Колеги, замерваме с яйца, всякакви технически величини се ИЗМЕРВАТ.
Пълни скалата на 147kw на таблото в една от визуализациите,но не тръгваше както трябва в началото при изпреварване(все едно ги няма 30-50к.с).Може и DSG-то да се е ошашкало нещо.Така карах 1500км без промяна.После след настъпване даде някаква надежда че може да се пооправи.Направи ми впечатление че след ТО правеше чести регенерации Градско на 80км(управителя на афиса ЕТ каза ,че това е цената заради еконормите и е основния проблем при дизеловите шкоди. ).После като се поотпуши малко намаля интервала.До преди ТО нямаше такава аномалия.ЦецоNOL написа: 22.02.2025, 07:41:08 Няма ли показание на километража колко киловата прави колата при пълна газ?
В някоя от вариациите на визуализация?
3 резервоара смених от тогава(1700км ,ако трябва да съм точен).Вярно е,че след тия 1700км смених горивото.После със същото гориво след 500км каране на газ се пооправи малко.По "моя" преценка (смея да твърдя че си познавам вече колата за 1 година каране,въпреки многото упреци от колеги ) има да връща още малко коне.
По всички стандарти това време може да се определи, като - една седмица
Нали показах нагледно с техника, че това не е така