Мерцедес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
Мерцедес
@bega4kata Как е работата с копчетата по волана? По ревюта като видя този огромен волан и два етажа копчета, си представям, че ще трябва да си мърдам ръката, за да достигна определени копчета. Мисля, че бяха и тъч и сигурно от време на време, по време на шофиране, "цъкаш" някое неволно?
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Мерцедес
Аз имам 300 км само.
Свикнах ок са. Не са тъч. Само централните при слайд са тъч. Не ги слушайте хейтърите и журналята. Неволно нищо не може да задействаш.
Супер са,има други по дразнещи неща,
ама няма да обяснявам,да не цапам темата с мойто тракторско женско недоразумение 
Свикнах ок са. Не са тъч. Само централните при слайд са тъч. Не ги слушайте хейтърите и журналята. Неволно нищо не може да задействаш.
Супер са,има други по дразнещи неща,
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Мерцедес
Кажи с 2 думи: Най-якия и най-красивия джип (ли кво се води), какво се обясняваш?
П.С: Понеже няколко пъти пиша, не че ме интересува особено (да не се/ и че ЩЕ се приеме грешно), какво ще кажат останалите колеги, защото хора които не ни познават добре ще останат(и остават) с впечатление, че го хейтя/завиждам и тн.
Нищо подобно, аз със Самун си имаме по-различни отношения
. Той ми знае мнението.
Яд ме е само, че "другото" мнение надделя, аз за мен трябваше да си вземе една уикенд кола, да и се кефи на макс и да си свирка. Нещо , КОЕТО му се полага, понеже бачка по цяла седмица и си вади кеша (ако иска и Ламбо да си вземе- и това му пожелавам).
Но, той е чичак и дъртанян и там малко е друга работата. И за това му се "нервя", че е умрелок / каталясал!
А аз съм му казвал, че все пак един живот живеем- утре може да ни няма.....
А аз, при положение, че има друго "джипче" в семейството му пожелах да си вземе някоя "тупалка", пък било и пак джип за уикендите!
П.С: Понеже няколко пъти пиша, не че ме интересува особено (да не се/ и че ЩЕ се приеме грешно), какво ще кажат останалите колеги, защото хора които не ни познават добре ще останат(и остават) с впечатление, че го хейтя/завиждам и тн.
Нищо подобно, аз със Самун си имаме по-различни отношения
Яд ме е само, че "другото" мнение надделя, аз за мен трябваше да си вземе една уикенд кола, да и се кефи на макс и да си свирка. Нещо , КОЕТО му се полага, понеже бачка по цяла седмица и си вади кеша (ако иска и Ламбо да си вземе- и това му пожелавам).
Но, той е чичак и дъртанян и там малко е друга работата. И за това му се "нервя", че е умрелок / каталясал!
А аз съм му казвал, че все пак един живот живеем- утре може да ни няма.....
А аз, при положение, че има друго "джипче" в семейството му пожелах да си вземе някоя "тупалка", пък било и пак джип за уикендите!

- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Аз не се сърдя,самоиронизирам ....лигавя се.На Искрен не мога да се разсърдя
Ние така си говорим.
GUNTER SERVICE

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Едно такова бижу,викаш,щеше много да ми ходи
Аз в интерес на истината,съм ги гледал и съм си правил конфигурация. Те цените са сходни.
Ама за какво ми е?! Пак казвам. Нямаме пътища за подобни автомобили. Писна ми да внимавам за гуми и джанти и да се съобразявам от къде мога и не мога да мина

Аз в интерес на истината,съм ги гледал и съм си правил конфигурация. Те цените са сходни.
Ама за какво ми е?! Пак казвам. Нямаме пътища за подобни автомобили. Писна ми да внимавам за гуми и джанти и да се съобразявам от къде мога и не мога да мина

GUNTER SERVICE

-
Milan Milanov
- Гараж: Октавия 2, CFHC, DSG комби
Тойота Корола '04 , 1.6 автоматик
Мерцедес
Честита придобивка , много безаварийни километри, изминати с усмивка и в комфорт, не предполага да е по друг начеин
Относно купето отгоре, имам комшия с такова, дори в същия цвят, брутално е на живо. Сега в сравнително големия сняг си го караше като пич.
Относно купето отгоре, имам комшия с такова, дори в същия цвят, брутално е на живо. Сега в сравнително големия сняг си го караше като пич.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Благодаря сърдечно.
@andreev
Това ми е най красивата кола към момента форевър.
@andreev
Това ми е най красивата кола към момента форевър.
GUNTER SERVICE

- Sawyer
- Гараж: ///
Мерцедес
Наистина бижу. Много красива кола. Ако човек има някое SUV за семеен автомобил, едно такова купе за личен кеф е мечта
Не вярвам с GLC-то това да отпада. Човек като си пази колите, ги пази винагиbega4kata написа: 23.02.2025, 12:23:10 Писна ми да внимавам за гуми и джанти и да се съобразявам от къде мога и не мога да мина
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Мерцедес
Това CLE е скандално красива кола, пращи от сексапил.
99% че който си го е купил е сменил или ще сменя скоро жената![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
99% че който си го е купил е сменил или ще сменя скоро жената
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Ше са научат
https://carmarket.bg/drugi/amg-se-otkaz ... a-v8-10281
https://carmarket.bg/drugi/amg-se-otkaz ... a-v8-10281
AMG се отказва от проваления опит с 4-цилиндровия хибрид, връща V8
GUNTER SERVICE