Национална среща - Соколски манастир- впечатления и отзиви

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
maniac

Шкода Новак

Национална среща - Соколски манастир- впечатления и отзиви

Мнение от maniac »

От името на група варненски ентусиасти предлагам да спазим традицията която се създаваше в продължение на почти 10 години и мястото на събора да е Соколски манастир, а като дати сме избрали 12, 13 и 14 юни. Ние за себе си това сме решили и независимо от всичко, на тези дати ще бъдем на това място. Ако се присъединят и други колеги - още по- добре.
Аватар
Škoda 130LRh

Škoda Мод

Гараж: Škoda Felicia 1.3-МОРКОВА
Škoda 120 L-136 1987
Škoda 120 L 1986 (LS)
Škoda Octavia Mk1 Vrs
(Общо Шкоди 14 броя)

Re: Национални срещи 2015

Мнение от Škoda 130LRh »

Живи и здрави ако не изкочи пречка , там сме :)
КЕФА ЦЕНА НЯМА ...
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Чичи,

Първо, добре дошъл! [smilie=drinks.gif]

Сега по темата да изразя мое лично мнение.
Темата беше създадена просто в интрото на форума, да запълним, нямало е намерение да се прави нещо (поне аз).
Аз лично, не харесвам и не искам да правя напук на някого, да организирам паралелни срещи, събори и прочие. Дори и паралелен форум никога не бих се нагърбил сам. Тук е момента да благодаря на другите колеги- админи, без който това нямаше да е реално. Заслугата е ИЗЦЯЛО ТЯХНА. Аз сам не бих се заел и си го казвам честно. При така създалата се вече ситуация има варианти в зависимост кой какво може да направи като компромис.
Този форум е ориентиран изцяло към комуникацията с колегите. Нека те да кажат.
Така изразеното ти (Варна) мнение, е пред свършен факт, но е разбираемо предвид разочарованието от организацията на мероприятието знаете от коя страна.
Аз последните години съм на мнение, че Сокола ни дъпра назад, ако искаме да сме по многобройни .Смяна на мястото-одобрявам, както и изразих мнение (знаете къде), но което не одобрявам си го казах и мисля , че имаше поне 1-2 смислени довода....пък нека те го приемат за хейтърство! Ако бяхме го организирали останалите (7цата), имаше варианти пак в района на Габрово/Дряново/Трявна... Семейно ориентиран с близост до Междене.
Пак да повторя, при така създалата се ситуация, явно тази година ще има две половинчати работи. Което е жалко за мен, ама като няма комуникация ( и като се интерпретират нещата с развален телефон) така ще е!
Следователно- НЕКА КОЛЕГИТЕ СЕ ИЗКАЖАТ ЗА СОКОЛСКИ. Доколкото ги познавам: Разград, Русе, Моркова, Бургас (може би), няма да имат нищо против. Трябва да се изговори и с останалите колеги, главно тези които идват със семействата и търсят удобства и храна какво мислят и ...... да видим.
Ако сме все познатите и стари муцуни, ясно е че поляната на Сокола ще бъде огласена от нощните забавления и софри, Хитър Петър ще бъде зает отново....на Междене ще се дава газ и така.
Ще се чуем, ще прозвъним няколко телефона.....пък да видим.
Личното ми мнение: Не обичам половинчати работи ....но явно понякога се налага.
П.С: Имам и дадена мъжка дума към някой колеги за лятна среща , по скоро летен уикенд на хубаво място с децата....
Ще видим кое , как и какво ще излезе.
ВАЖНО Е МНЕНИЕТО НА ВСЕКИ ОТ КОЛЕГИТЕ , ТОВА Е!
[smilie=drinks.gif]
Изображение
Аватар
PVV

Ретро Škoda

Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача

Мнение от PVV »

Тук стигнахме да неизбежното, което се случва и с другите клубове. Организиране на няколко срещи в годината . При нас е вече почти традиция Вонеща вода есента, Обзор пролетта, защо не Соколския лятото, а може и някъде другаде по друго време. Кой където има възможност и желание да посещава.Но според мен Националния събор не трябва да има алтернатива.Наели са се хора да го организират. Бъдещето ще покаже дали работят в правилната посока. Според мен Исята нямаше за цел с тази тема да предизвиква дискусия за друг алтернативен събор. Ако греша да ме поправи. Аз лично ще се постарая да посетя колкото се може повече мероприятия.
Аватар
pechatara

Почетен член

Гараж: Октавия 1 AHF chiptuning bega4kata
Обратна връзка:

Мнение от pechatara »

beer_champion написа:Аз предлагам да започнем от мястото и датите? Как ви се струва края на лятото?
Подкрепям ! [smilie=beach.gif]
Аватар
micyri

Škoda Фен²

Гараж: пенсионирана бегачка Škoda Octavia 1.8 20V AGN 125 PS
Škoda Octavia Combi 2.0 TDI DSG 140 PS
Обратна връзка:

Мнение от micyri »

Ех колко е хубаво като се говори с такъв тон,дано да продължаваме в същия дух.
Аз си мисля че "Сокола" е традиция,още повече ,че други години доста си патихме от различни природни бедствия ,но като се кажеха датите и всички бяхме на линия.
Ей ще взема да инвестирам в един хотел или почивна станция там,че да Ви посрещам както трябва.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Аз с приятели,мога на всяко едно място да бъда....
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
penaowner

Шкода Новак

Мнение от penaowner »

Мястото е традиционно за всички, които да били поне един път там. Аз ще отида на тези дати, за да се видя с приятели от цялата страна почитатели на марката Skoda. Мисля че поляната може да събере много ентусиасти както се е случвало в миналото.
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Мнение от Архимандрит Дионисий »

Здравейте, случва се нещо страхотно тука. Браво на интусиастите. Аз съм за среща където и да е с тази компания. [smilie=yahoo.gif]
Redline__

Шкода Новак

Мнение от Redline__ »

Здравейте на всички,

аз също потвърждавам присъствието си на Соколски манастир на горепосочените дати.

Събътието е замислено да протече по-скоро като среща на приятели, симпатизанти на марката, излет и отдих, отколкото като някакъв тип събор! Никой на никого не прави на пук, но традиция утвърждавана с години не бива да бъде пренебрегвана с лека ръка. Мястото има аура, несравнима по никой начин с асфалтова писта. Нека всички се чувстват поканени - детайлите по организацията ще бъдат уточнявани в друга тема, в скоро бъдеще. Така че, моля въпросното събитие с цел отдих и забавление да не бъде третирано като опит за съботаж на националния Шкода събор, а като равносилно на обикновена среща, която ще се проведе на едно добре познато на всички място.

Поздрави.
Аватар
Rapid

Škoda Фен

Мнение от Rapid »

И на мен ми допада идеята на един Сокол на тези дати :)
Тоя път мога да мина през Пловдив да забера групата :P
Аватар
Виновният

Škoda Фен

Гараж: Apolon Pro

Мнение от Виновният »

Много съжалявам, че пропуснах Вонеща вода миналата година (Сами каза айде... е айде ама не стана.....да е...), но тази живот и здраве - с Вас съм. С дете на Дракон НКДС! (Няма Какво Да Стане :))
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Мнение от BlackPearl »

Искаш да кажеш- Няма как да стане ,или ? :)
Изображение
Аватар
Виновният

Škoda Фен

Гараж: Apolon Pro

Мнение от Виновният »

И двете. И как , и какво...:)

Където и да решите in the game съм!
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Мнение от BlackPearl »

Ще измислим нещо, за да се съберем нашите си хора и да си изкараме готино!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”