Аз и без това я карам само Събота и Неделя.bega4kata написа: 14.02.2025, 13:51:42 Значи избираш си,една седмица ще караш или САМО Лупото,или САМО някой бус.
И Кодияка ще се оправи после.
Жената я кара през седмицата.
Има разлика.
Аз и без това я карам само Събота и Неделя.bega4kata написа: 14.02.2025, 13:51:42 Значи избираш си,една седмица ще караш или САМО Лупото,или САМО някой бус.
И Кодияка ще се оправи после.
Говорих с управителя на Сервиза.zloQQ написа: 14.02.2025, 10:11:19 И на мен ми звучи/изглежда като да е налят нов софтуер... Другото е, да за "занулили" кутията, че нали е от тея, които се "учат" от стила на шофиране. Ама от Варна до Русе, все ще се оправи при натискане. Интересно е, какво ще се окаже, защото както Самуил пише - много параметри се следят и колата ще се размрънка при проблем.

Да имаме 2 ключа един за жена ми и един за мен.
Мойте ОРИГИНАЛНИТЕ накладки свършиха на 20к км.glorious написа: 14.02.2025, 14:27:16 Така...и идвам на моята теория...![]()
Колкото по-малко си ръчкате новия автомобил, толкова по-добре. Значи ще му изкараш оригиналните филтри, дето примерно ги дават до 80к километра и ще сложиш някакви оригинални, ама не съвсем. Нищо не изкарва толкова, колкото сложеното от завода... тия дилеми да се сменя маслото на 10к ги пускат, тия дето продават масло. Фолца казва ангренажен ремък 200х км или 10г. селския майстор с китайския ремък казва не е възможно. Вярвайте им...![]()
Страдайте.
На 100х км ми вика селския майстор, трябва да смениш накладките, не може да караш така...отивам във фолца казват, ок са, карай, минах още 40к км, колата спираше перфектно, така и я продадох, с оригиналните накладки...
бая си се постарал със спирането
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
И на мен ми се стори че бързо свършиха.
Сменян е горивния филтър.Нивото не съм го проверявал ,предполагам че са му сложили колкото му е заложено от производителя-не ми свети чека на маслото.Колата е обслужена в сервиз на Шкода и е гаранционна.stanley написа: 14.02.2025, 16:53:08 Горивен филтър сменян ли е, да не би да е объркан или дефектен и да пуска по-малко гориво? Нивото на маслото проверихте ли?
RAPTOR_84 написа: 14.02.2025, 16:11:49Мойте ОРИГИНАЛНИТЕ накладки свършиха на 20к км.glorious написа: 14.02.2025, 14:27:16 Така...и идвам на моята теория...![]()
Колкото по-малко си ръчкате новия автомобил, толкова по-добре. Значи ще му изкараш оригиналните филтри, дето примерно ги дават до 80к километра и ще сложиш някакви оригинални, ама не съвсем. Нищо не изкарва толкова, колкото сложеното от завода... тия дилеми да се сменя маслото на 10к ги пускат, тия дето продават масло. Фолца казва ангренажен ремък 200х км или 10г. селския майстор с китайския ремък казва не е възможно. Вярвайте им...![]()
Страдайте.
На 100х км ми вика селския майстор, трябва да смениш накладките, не може да караш така...отивам във фолца казват, ок са, карай, минах още 40к км, колата спираше перфектно, така и я продадох, с оригиналните накладки...
10г не съм спирал аутохолда, накладките си изкараха,не е от него.

Сменен е защото колата ми я произведоха 01.2024г.

7 дена Магистрала и градско каране.bega4kata написа: 14.02.2025, 19:22:36 Не може да е на 12 дена толкова мръсен.
Освен ако не си карал в нивите 12 дни.