Мерцедес

Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
atom

Škoda Фен

Мерцедес

Мнение от atom »

Честито и от мен, със здраве да си я караш. браво
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от ЦецоNOL »

sonnyer написа: 14.02.2025, 10:39:26 ма да наричаш “недоразумение” колата .. чакай, кой беше ти??
А ти кой беше, че да даваш квалификации и да ми държиш сметка кой какво и защо пише .
Да си видял в темата за Ауди да спамя денонощно с моята кола?
Свободен виртуално пространство, мога да пиша каквото си искам и да изразявам лично мнение без да обиждам когото и да било.
Да, за мен е недоразумение за паркетник и типично дамски автомобил да изсипеш 200 000лв , за да демонстрираш някакъв статус.
Работата ми е свързана с автомобили и последните 10 г мерцовете са леш.
Темата основно е за бранда Мерцедес , а не за на Сами колата и всички глупости около нея.
Да си направи тема като Любомиров и да си пуска анкети и каквото иска.
Изображение
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от ЦецоNOL »

tsb написа: 14.02.2025, 00:19:37 изневярата с МБ напрегнаха някои колеги.
Изобщо не съм се напрегнал лично аз .
Има си някакви нормални правила да се спазват и малко усет да има.
Изображение
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мерцедес

Мнение от Rangel »

Ясно е, че темата има нужда от разчистване, та ще пиша тук, а пък някой админ/модератор като в Понеделник се завърне от пистата, нека трие наред.

Истината е, че всеки "хапе" Сами леко, къде той сам си се набутва, къде приема нещата с насмешка. Колегите, които най-сериозно го хапят, го познават много по-дълго от мен. Все си мисля обаче, че когато някой се радва на нещо, което си е купил, може да сме една идея по-внимателни, без значение Датчия ли е или Мерцедес. Понякога просто едно "честито" би било достатъчно. Мерак се гаси с пари, има - угажда си. Очевидно парите не са били проблем, купил е това, което на него му харесва! Всеки има право ако има 180-200к. да ги похарчи както намери за добре, когато обаче ни прави съпричастни с някаква си негова радост, нека не бъдем крайни. Малко критика, малко похвала. Отдавна мисля, няма никакво значение кой каква кола кара, смятам, че тук хората са повече приятели, отколкото да ги събира това, че карат шкоди.

Най-лошото качество на българина, а вярвам и на повечето хора е да си мислят, че това, което те притежават е най-доброто. Това прозира от темата за техниката през всяка една тема за нечия кола.
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от ЦецоNOL »

Rangel написа: 14.02.2025, 10:59:57 Отдавна мисля, няма никакво значение кой каква кола кара, смятам, че тук хората са повече приятели, отколкото да ги събира това, че карат шкоди.
Абсолютно!
Аз със Сами проблеми нямам.
Даже му пращам клиенти за Варна.
Търсим се по работа при нужда и си помагаме🤜🤛, когато и с каквото можем.
Далеч съм от каквато и завист за каквото и да било.
За мен колата не е купена от нужда , а по друга причина, която се коментираше в една камара предни страници.
И те така…..
А иначе съм полагал и полагам достатъчно невидими сили и средства да популяризирам това място и във Фейсбук от 2017г.
Без значение какво и как съм имал и карал.
Обещал съм на Управата - в частност Искрен и Емо, че ще се държа прилично и обективно като човек “лице” на този Форум в много виртуални среди.
Изображение
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мерцедес

Мнение от igeorgiev82 »

ЦецоNOL написа: 14.02.2025, 10:46:40 типично дамски автомобил
Каза човека с Kamiq-a [smilie=kiss3.gif] [smilie=sarcastic.gif]
+1 за коментара на Рангел.
Аватар
sonnyer

Škoda Ентусиаст

Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB

Мерцедес

Мнение от sonnyer »

ЦецоNOL написа: 14.02.2025, 10:46:40 А ти кой беше, че да даваш квалификации
къде съм ти дал квалификация?
Попитах учтиво от какво е провокирано държанието ти. Айде недей като ощипана мома да скачаш. Никой не ти е отрекъл помощта, популяризирането и т.н., но тези неща не ти дават право да категоризираш така.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от bega4kata »

Айде стига,няма да пиша повече,ще разчистим и всико е точно [smilie=kiss3.gif]
Аз не пиша да се фукам,пиша като автофен, който преоткрива автомобила [smilie=sarcastic.gif] Все пак от 10 годишна кола,се качвам на нова.
Сега снощи интересни неща се случиха,ама няма да споделям. Ако стане на въпро на маса като сме заедно,тогава.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от SimichOil »

Абе големи драми станаха тук с тази кола. Аз лично не виждам къде е проблема. Всеки си купува каквото иска и за колкото иска. Хубаво или лошо - всеки е направил своя избор. На мен Мерцедес-а ми харесва много. Много по.... е от която и да е Шкода. Ама дизел ли била, бензин ли била - това са глупости. Най-важното е, че на Сами му харесва и това е. Боли го *** за мнението на който и да е щом на него му носи наслада и усмивки на лицето. Утре ако ми щукне и Фиат Мултипла ще си купя ако ми харесва и грам няма да ми дреме на кой му е грозна и кой не го кефи. (офффф няма да е баш Мултипла де [smilie=sarcastic.gif] )

И пак да кажа - карай си я със здраве, вози си семейството и се наслаждавай на усещането и се кефи. Работил си, потил си се, изкарал си си парите - ще си купиш каквото искаш за да може да му се кефиш и да се усмихваш.
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21

Мерцедес

Мнение от coverdale »

bega4kata,
Сами,изпуснА зимната среща.Виж къв душ имам в хотел КООП Рожен.Баровска работа! ;) Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от bega4kata »

Много е як,питай от къде са го купили,да си взема такъв за в къщи. Сигирно е от Щутгарт :)
Проължавате да ме провикирате да пиша,като ме цитирате.
Днес като дадох на контакт се изкорах кво става. Поздравления за Свети Валентин,едни сърца по дисплея танцуват,балони,заря, всичко мига в червено,музика,асистента като говори се появява в сребърно,сега едни червени звездички като говори,вратите мигат в червно. Типично женска кола.
Последно промяна от bega4kata на 14.02.2025, 19:21:11, променено общо 2 пъти.
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
R Dynamic LR5

Škoda Фен²

Гараж: 6M

Мерцедес

Мнение от R Dynamic LR5 »

Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от bega4kata »

:) даже и приложението ми е празнично.
Подобни балони се разхождаха днес.
Аз не съм го карал,само дадох на контакт,показвах го на един приятел. Женска кола. Романтична [smilie=sarcastic.gif] Изображение
GUNTER SERVICE
Изображение
mazut

Škoda Фен

Мерцедес

Мнение от mazut »

bega4kata написа: 14.02.2025, 06:54:30 Благодаря много.
Не мисля да правя тема, защото това е Шкода Форум!
Има си главни теми за всички модели на Шкода,в които се пише за всеки модел,полезна информация, технически характеристики,видеа с представяния и тестове,полезни съвети,решения на проблеми и т.н.
Там няма хейт и майтапи. Аз лично там се опитвам с моя опит да помагам доколкото мога.
Всички колеги, които си купиха други марки автомобили,пишат и споделят впечатленията си в съответните теми по марки в раздела Други автомобили. На който му е интересно,следи и коментира. На мен ми е интересно.
Никой не си прави специално отделна тема за колата от друга марка в Шкода форум. Освен темата за Саманта и може би и някоя друга, която е главно - измих я,гръм е ,мръсен топ.... и смених джантите.
Аз нищо не смятам да и правя на тази мойта нова кола,дори и джанти няма да сменям. Един кусур има визуално за мен и се опитвам да го прикрия. Друго нищо няма да и правя,за какво тема да и правя :)
Ако смятате че ЦАПАМ темата за Мерцедес с мойто НЕДОРАЗУМЕНИЕ,няма да пиша повече.
Но при положение,че тук се изсипаха много фейк клипове за скърцащи Мерцедеси,не мисля :)
Карай си колата със здраве! Свестен човек си за разлика от много от по-нашите. Донякъде разбирам разочарованието ти, но пък какво толкова се напрягаш колата е бижу при това не чуждо бижу а твое бижу. ;)
Аватар
tsb

Škoda Ентусиаст

Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.

Мерцедес

Мнение от tsb »

bega4kata написа: 14.02.2025, 19:14:23 Днес като дадох на контакт се изкорах кво става. Поздравления за Свети Валентин,едни сърца по дисплея танцуват,балони,заря, всичко мига в червено,музика,асистента като говори се появява в сребърно,сега едни червени звездички като говори,вратите мигат в червно. Типично женска кола.
Извинявам се за спама...но ако беше взел GLE, може би сега щеше да ти прожектира чаши и бутилки червено вино на фона на свински пържоли [smilie=sarcastic.gif]

Пак да се повтаря, да си караш новата кола с кеф, ти си си я избрал и платил [smilie=thank_you2.gif]
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Публикувай отговор

Обратно към “Други марки МПС”