Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
VesCo написа: 12.02.2025, 18:50:27
Карок Едишън и също няма жабка.
Аз имам и е супер удобно.
Цецо Тодоров написа: 12.02.2025, 20:51:12
Това дали включва ползване на фабричната навигация или за нея трябва да се заплати допълнително
Ако си платил навигация ще я имаш. При мен имам опция за 700 еднократно да си я активирам и след това ако искам ъпдейти и риъл тайм трафик данни абонамент.
Ясно.Не съм плащал нищо освен удължена гаранция за колата.Живот и здраве да я вземем след седмица и ще разцъкам да евдиме кво има,кво няма…кое колко струва…
Тази жабка там е голяма нищета. В смисъл, голяма е и побира доста, но няма никаква видимост.
Аз съм наврял доста полезни неща там с течение на времето, но като не се вижда
Кой да помни какво има, а и да помни се почва едно бъркане на сляпо...не е ОК там да е чисто ергономично.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Якото на фабричната е, че може да я виждаш на таблото. Иначе виждаш само не много адекватни стрелки кога да завиеш и прочее. Та още се назландисвам да дам ли 700 предвид че имам андроид ауто
krachunov,
Аз съм с фабрична навигация, ще пусна снимки довечера, как се вижда на таблото, за да може да направите преценка. Показва в реално време, задръствания, което за мен е удобно, ако искате да се придвижите по-бързо.
Поздрави.
Моята е 2024 г.
За ъпдейтите, информацията в реално време и другите неща в пакета се плаща годишен абонамент около 100 лв. Офлайн може да се ползва навигацията, но ще е с информация от последния ъпдейт.
a4o_g написа: 13.02.2025, 15:29:32
Моята е 2024 г.
За ъпдейтите, информацията в реално време и другите неща в пакета се плаща годишен абонамент около 100 лв. Офлайн може да се ползва навигацията, но ще е с информация от последния ъпдейт.
Няма спор добре седи. Въпросът е колко е адекватна информацията в реално време за трафика спрямо АА + Гугъл мапс, примерно.
Последно промяна от tsb на 13.02.2025, 23:51:49, променено общо 1 път.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Аз от мойта на Октавията която е последна версия от 21год съм супер впечатлен колко точно ме е водила на адреси и в Гърция и в Румъния.Сравнено с Гугъла някой път даже дава по адекватни маршрути.Предполагам, че в кола 25год нещата ще са на доста по високо ниво в заводската навигация.На дигиталното табло определено стои приятно навито
spaldingrs написа: 14.02.2025, 06:29:16
Мен много ме дразни въвеждането на адрес на фабричната.
Така е - не е много интуитивно. Вариант е ако си плащаш "инфотейнмънт онлайн" да си намериш адреса от приложението в телефона и да го метнеш към колата още преди да си в нея. После като седнеш, то директно ти казва, че го е получило и те пита искаш ли да го ползваш.
Аз от мойта на Октавията която е последна версия от 21год съм супер впечатлен колко точно ме е водила на адреси и в Гърция и в Румъния.Сравнено с Гугъла някой път даже дава по адекватни маршрути.Предполагам, че в кола 25год нещата ще са на доста по високо ниво в заводската навигация.На дигиталното табло определено стои приятно навито
Честно казано и аз очаквах да е актуална. Колата ми е 04 FL и при ходене в Сърбия наскоро, липсваше магистрала. Което е доста неприятно, защото пищеше постоянно за ограничение 30 (мислеше, че съм в полето). А това, че се показва на кокпита е по-скоро гъзария, отколкото да има реална полза...
rts написа: 14.02.2025, 08:01:51
После като седнеш, то директно ти казва, че го е получило и те пита искаш ли да го ползваш.
Това не го знаех, благодаря! Но аз си поднових само отдалечения достъп. Другото не го ползвам и за мен нямаше смисъл да го плащам за един път в годината. Сигурно за по-често използване ще е удобно.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!