Сигурен ли си, че тези три опции са за фронт ассиста? А не за дистроника?
Иначе, честита нова таратайка!
Сигурен ли си, че тези три опции са за фронт ассиста? А не за дистроника?
Не, от един магазин до офиса ги взех за 65 пари
Е уж сипах, къде се вижда колко остава?

Бях сигурен, че има такава настройка, но се порових в менютата и не я намирам. Не знам дали са я премахнали при някой от софтуерните ъпдейти или нещо съвсем се бъркам. В момента може само да се деактивира предупреждението за малка дистанция с предната кола.
Мисля, че се бъркаш, колега. Наистина има пакет със Side assist, но не мисля, че той е част от Едишън. Пакета е Асистед драйв плюс и идва и с адаптивно водене по линията, т.е. нещо като Травъл асист.Жегов написа: 07.02.2025, 17:50:08 Side Assist, асистен за мъртвата точка, когато ти идва някой отзад. Той върви в пакет с ACC
Това с черното на хрома е снимащия @Taratajki . Да му е честита!
Дали не е включено с подгрева на предното стъкло?Жегов написа: 07.02.2025, 18:16:54 Дам сега видях, че са го променили и е сложен в Асистед Драйв.
Малко е смотано, че постоянно сменят пакети и прочие. В момента например изобщо не може да поръчаш подгрев на дюзи и датчик за ниво пакета. Няма го изобщо в конфигуратора.
Честита кола!Taratajki написа: 07.02.2025, 16:51:29Не, от един магазин до офиса ги взех за 65 пари Идеални са. Не миришат и си легнаха перфектно. Ба го, ще ги газя, няма да спя в тяхЕ уж сипах, къде се вижда колко остава?
Асистента няма да се занимавам с него, нека си цвърчи. Днес 5-6 пъти дрънча, на последните два не ми направи и впечатление. Гася за скоростта и лентите и газ. Това с настройването май е АСС, колко да държи от предния по принцип, намалява, тръгва спира, некакви такива. Ма е много мудно. В смисъл че потегля бавно и има шанс някой да се навре. А онова дето изскача червено на таблото и дрънчи гадно е друго си мисля. Но,нека има, може па да ми подобрят малко стила и да не съм такъв хулиганин![]()
А ми е интересно, кой олигофрен е проектирал и програмирал лостчето за режима на кутията. Как са решили, че задна е буташ напред, а предните са дърпяш назад....![]()

Ха. Мерси, това е полезно, ще пробвамmaiden написа: 07.02.2025, 18:40:47 ACC се настройва дали да е мудно или агресивно - степените са ECO, COMFORT и SPORT.
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)