Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте колеги.Другата седмица живот и здраве ще взема един Карок от наличните на склад.Никъде не можах да намеря информация за 2-3 неща
1 Има ли някаква резервна гума изобщо или е само с ремонтен комплект
2 Кантона с 10 говорителя има ли буфер в крайна сметка или са само говорители в пътническата част
3 Като има индикация за мъртва зона,включва ли това че има и 360 камера за паркиране или тя се поръчва допълнително
За тези неща се сещам на първо четене.Дилъра ми е разпечатил оферта която е едно към едно с тази на сайта и нищо разяснитено няма.
Някой с подобен Карок може ли да даде малко актуална информация
Цецо Тодоров написа: 07.02.2025, 17:38:27
2 Кантона с 10 говорителя има ли буфер в крайна сметка или са само говорители в пътническата част
3 Като има индикация за мъртва зона, включва ли това че има и 360 камера за паркиране или тя се поръчва допълнително
1 - има резервна гума 'патерица'
2 - стандартните 8 говорителя + 1 subwoofer в резервната гума + 1 subwoofer в средата на таблото (отгоре, където преди фейслифта имаше 'жабка')
3 - индикацията за мъртва зона е с допълнителни датчици в ъглите в броните, подобни на сензора отпред за адаптивния круиз контрол. 360 камерите се поръчват допълнително.
Почнах много да се обърквам ,защото в ценовата листа за допълнителното оборудване някой неща са с “ - “ че не се предлагат изобщо за Спорт Лайн, а па в офертара ги има
maiden написа: 07.02.2025, 18:32:33
Мъртвата зона работи с ултразвукови сензори, а не с камерите. Няма общо.
stefan L написа: 07.02.2025, 18:38:16
Страничните паркинг сензори на задната броня?
Не знам дали при Карока е по-различно, но асистента за смяна на лентата или така наречената мъртва зона, работи с 2 радара позиционирани в двата ъгъла на задната част на колата.
Цецо Тодоров написа: 07.02.2025, 17:38:27
Здравейте колеги.Другата седмица живот и здраве ще взема един Карок от наличните на склад.Никъде не можах да намеря информация за 2-3 неща
3 Като има индикация за мъртва зона,включва ли това че има и 360 камера за паркиране или тя се поръчва допълнително
За тези неща се сещам на първо четене.Дилъра ми е разпечатил оферта която е едно към едно с тази на сайта и нищо разяснитено няма.
Някой с подобен Карок може ли да даде малко актуална информация
Колега аз съм със Sportline, има резервна гума, кантона е с 8 говорителя, буфер в резервната гума и централен говорител в средата на таблото, 360 камера се плаща допълнително, side, line и travel assist и камера за заден ход са серийно оборудване към sportline plus.
Цецо Тодоров написа: 11.02.2025, 21:28:25
Значи няма да има жабка на таблото а говорител.
Повече от ясно - един от говорителите на CANTON-a е там.
Явно след определен момент насам обаче, тотално са махнали жабката от таблото, защото един колега си взе Карок Едишън и също няма жабка.
VesCo написа: 12.02.2025, 18:50:27
тотално са махнали жабката
Изглеждаше ми супер практично за документи и някви дреболийки,но се преживява в крайна сметка.В договора който подписах видях,че има 3год безплатно Шкода Кънект или нещо такова + 1год нещо май с инфотеймънта,немога да се сетя точно как беше записано.Това дали включва ползване на фабричната навигация или за нея трябва да се заплати допълнително