Продавам нови 70mai Rear Cam RC12 за 70mai Dash Cam 4K A810 и спортни метални капачки за автоматична скоростна кутия

Тук обявете нещата, които искате да продадете.
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.

Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!

Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
Публикувай отговор
rts

Škoda Фен²

Гараж: ex. Skoda Kodiaq 2.0 tsi 190 к.с. 4x4, MY2024

Продавам нови 70mai Rear Cam RC12 за 70mai Dash Cam 4K A810 и спортни метални капачки за автоматична скоростна кутия

Мнение от rts »

Камерата е за 70mai Dash Cam 4K A810. Закупих я за моя кодиак, но се отказах да я монтирам. На задното стъкло имам щори и не мисля да ги махам заради камерата, поне засега. Поради тази причина ми е излишна. Единствено е пробвана на моята камера - не са свалени дори лепенките на обектива, както и на двойнозалепващото. Според официалния сайт на 70mai е съвместима с:
Compatible with Dash Cam 4K A810, A800S, Dash Cam Pro Plus+, A400, A200
За 810 работи на 100 процента - пробвано при мен.
характеристики
1080P HDR image
130° FOV
F2.0 Aperture
Цената е толкова на колкото съм я взел - 80 лв. Предпочитам лично предаване в Бургас, но мога да я пратя и по куриер за членове на форума.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Продавам и спортни метални капачки за спирачка и газ. Поръчах цял комплект, заради фуут реста, който е за мен, тъй като начупих крепежите на ОЕМския - 1:1 е със него. Капачките сравнявайки ги с моите ОЕМ мога смело да твърдя, че са с абсолютно същото качество. Дори на капачката на спирачката има щампован ОЕМ номера на ШКОДА - 5Q0723131A
Цената за двете капачки е 20 лв. Предпочитам предаване в Бургас, но мога да ги изпратя и по куриер.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Последно издигане rts от 10.02.2025, 07:48:26
Публикувай отговор

Обратно към “Продавам”