Застраховане и правно съдействие пред съда
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Uniqaudio
- Гараж: Октавия III FL, бензин 1.5 TSI, 2019г.
Едно питане за Булинс. Нормално ли е да не ти изплащат сума по щета по експертна оценка повече от един месец?
С колите е като с децата. Моите са най-хубави.
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Не е нормално. Максималният срок е не повече от 15 дни, но от представянето на последния изискан документ от застрахователя.Uniqaudio написа: 18.01.2025, 11:49:27 Нормално ли е да не ти изплащат сума по щета по експертна оценка повече от един месец?
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Срокът е 15 Работни дни. Ако е заведена на 23 декември (примерно) - вземи предвид многото почивни дни...
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Да, правилна забележка и мой пропуск.
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- Uniqaudio
Да, всъщност работните дни са били 18 за този период. Ще изчакам още седмица, да встъпи в длъжност Тръмп и ще ги подсетя.
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
andreev написа: 17.01.2025, 15:31:18 И аз да благодаря на @_v_
Направи ми оферта, на която не можах да откажа
Яни Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
- _v_
При Бул Инс няма невъзможни неща, там всичко е относително, най-вече обезщетението като сумаUniqaudio написа: 18.01.2025, 11:49:27 Едно питане за Булинс. Нормално ли е да не ти изплащат сума по щета по експертна оценка повече от един месец?
Пиши ми л.с. и ми изпрати документи от щетата, ще погледна и ще кажа мнение.
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
- Uniqaudio
За мое голямо учудване най-накрая ми преведоха 160лв. За удар отзад, където пострада само бронята (по-точно пласмасовата и част) с леко назъбване. Предния ден си бях залепил метален протектор, който донякъде ме спаси. Сложил съм го за да не си дера боята като си качвам двигателя на лодката, който неминуемо се опира при товарене. Не смятам да се занимавам с козметика, а и след един ден шофиране в София, колата отзад е вече толкова мръсна, че не си личи (почти) подбитото. Иначе знам, че фирмите дето завършват на инс.. имат две графи в счетоводната книга - НИ дадоха и ИМ взехме.
Ама като правих каското в SDI само за там ни пускаше за каско избор. Абе ясно е, че има някаква мушенгия. На другата ми кола си спомням, че още първата седмица като ходихме при тъста, някой любезен съсед и пусна един ключ от задния калник, през двете десни врати и предния калник. Още нямаше каско.
Ама като правих каското в SDI само за там ни пускаше за каско избор. Абе ясно е, че има някаква мушенгия. На другата ми кола си спомням, че още първата седмица като ходихме при тъста, някой любезен съсед и пусна един ключ от задния калник, през двете десни врати и предния калник. Още нямаше каско.
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
А защо ходиш при посредници?Uniqaudio написа: 31.01.2025, 20:14:19 като правих каското в SDI само за там ни пускаше за каско избор
Избираш си застраховател - и директно в неговия офис питаш.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
И аз трябва да правя каско на Тракторчето,приемам съвети.
Понеделник ще ми пратят документите.
Може и на л.с.
Може и на л.с.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Мога да отговоря за себе си, защо примерно избирам посредник ВАСКО...
Защото 24/7 ми свършва работа за 15 минути и защото други ден ако вземе та стане проблем с отказани ремонти или нещо с апартамент или т.н., реално ПОСРЕДНИКЪТ в случая е повече адвокат, отколкото посредник. Като отида директно в офис на застраховател, няма кой после да е "на моя страна там".
10 от 10 пъти избирам Васко, дори никога не съм си правил труда да сравнявам цените, които ми дава и +, и - да е, неговата услуга има добавена стойност.
Това го пиша не защото ми е приятел, а като негов клиент.
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Ами радвам се, че си намерил правилния човек.
За съжаление моите наблюдения са, че в повечето случаи става дума за мацки, които не са нищо повече от писачки на полици.
За съжаление моите наблюдения са, че в повечето случаи става дума за мацки, които не са нищо повече от писачки на полици.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Човекът, @_v_ горд собственик на тази тема.
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Споделям напълно мнението на Рангел 
Рядко попадам в БГ на такива хора като Васко, които да знаят и да си разбират от работата...
Рядко попадам в БГ на такива хора като Васко, които да знаят и да си разбират от работата...
- _v_
bega4kata, Сами изпрати ми снимка на талона на съобщение и ще ти дам цени.bega4kata написа: 01.02.2025, 18:07:08 И аз трябва да правя каско на Тракторчето,приемам съвети.
Може и на л.с.
Без значение как се казва той/тя, важно е да има човек, който да помага. Много рядко офис на застраховател ще ти съдейства 24/7 - не било тяхна работа, а и като им видя работното време от 09:00 до 17:00 часа и ми е ясно..... И нещо много важно, което може би не все знае - цената на продукта не се определя от това дали е през посредник или не. Възнаграждението на посредника е инкорпорирано в застрахователната премия.Rangel написа: 01.02.2025, 18:44:51 Мога да отговоря за себе си, защо примерно избирам посредник ВАСКО...
Защото 24/7 ми свършва работа за 15 минути и защото други ден ако вземе та стане проблем с отказани ремонти или нещо с апартамент или т.н., реално ПОСРЕДНИКЪТ в случая е повече адвокат, отколкото посредник. Като отида директно в офис на застраховател, няма кой после да е "на моя страна там".
10 от 10 пъти избирам Васко, дори никога не съм си правил труда да сравнявам цените, които ми дава и +, и - да е, неговата услуга има добавена стойност.
Това го пиша не защото ми е приятел, а като негов клиент.
Иначе благодаря за думите на Рангел и Светльо, оценявам ги.
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/