Грешка в О3

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
roshko_

Шкода Новак

Грешка в О3

Мнение от roshko_ »

Здравейте, вече и аз съм от отбора на шкодилаците, закупихме семейния автомобил О3 2014 2.0 дизел 150к.с. 4х4 , първите ми впечатления са , че колата е страхотна, просторна , комфортна, возията е добра, нищо общо с векрата 3 която имахме преди това.... Абе както се казва "чук" е , обаче на огледа като е закачихме на диагностика изкара грешка, че line asist не работи, само това, някакви идеи къде да търсим проблема. Благодаря на Всички за отговорите
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”