Toyota
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
Toyota
Колега Impress_me, честита Ви чистокръвна Гейша, да нямат край прекрасните впечатления и приятните моменти с колата, винаги да се усмихвате, когато я доближавате или откривате някоя нова функция в нея, шофирането и само удоволствие да Ви носи.
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Toyota
Честито и безаварийини километри! Интересно ми е да прочета впечатления. Подкрепям "обезшумяване и качество". Много ми допада плавното поемане на неравностите по родните пътища.
- Stoyanov
- Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.
Toyota
Честито. Изглежда много добра! В интерес на истината просто се качих в такава на изложението в София и тогава не ми хареса. Обаче тази с този цвят интериор много ми допада. Интересно ми е сравнението на такава със супърб примерно, ама имам чувството, че ще е по добра във всяко отношение ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Toyota
Честита Японка,много безаварийни км.и убоволствие. Правилния цвят-супер стои
Вътре е много красива и елегантна.
дано не е с цялостна светеща лента отпред
Вътре е много красива и елегантна.
дано не е с цялостна светеща лента отпред
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Impress_me
- Гараж: Ex: Октавия 2.0ТДИ РС 2008
Ex: Октавия 2.0ТДИ ДСГ РС 2016
Ех: Фабия Монте Карло 1.0ТСИ ДСГ 2018
Ех: BMW X1 18d F48 x-drive
Ех: Skoda Fabia mk3 R5 Edition
Ex: MB W213 All-Terrain
Ex: BMW X1 20d F48 x-drive
Current: BMW 530i x-drive G31
Current: Служебно Камри
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Toyota
Камрито си е кола от горният сегмент. Тойота отделно си има качества, които VAG отдавна загубиха, за съжаление.
Ако си я сравнявал със Supеrb преди покупката би ли споделил какво е съотношението пари/какво ти предлага?
Ако си я сравнявал със Supеrb преди покупката би ли споделил какво е съотношението пари/какво ти предлага?
Бееееее.....
- Impress_me
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Toyota
Идеално.
GUNTER SERVICE

- Impress_me
Toyota
Сами, не съм сравнявал. Не съм и си мислил за Супърб. Просто реших да продам Е-класата, която стана на 6г и 160К км и да взема служебна.Цецо75 написа: 27.01.2025, 11:38:13 Камрито си е кола от горният сегмент. Тойота отделно си има качества, които VAG отдавна загубиха, за съжаление.
Ако имах избор щях да го мисля, но възможните служебни, Камрито ми допадна най-много.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Toyota
Цецо попита,не аз. Но н.з. 
GUNTER SERVICE

- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Toyota
Доста по - добре изглежда от предходната версия, която ми беше по - грозна от королата. Королата имаше доста по - добра визия отпред, като сега се е доближило по вид до нея. Отзад не помня от изложението как изглеждаше, дано и там са я барнали, че беше доста недодялкана предходната.
Като изключим чисто субективното усещане, кой кое какво му харесва, от към качество вероятно са сходни, както и от към комфорт, което също е доста субективно. Остава само сухите цифри от ценовите листи.
Супърба излиза много по - изгодно от камрито във всички случаи освен в най - базовото ниво, само тогава камрито излизаше малко по - изгодно от супърба и то доста относително. От към цена бяха почти еднакви, с малко предимство на тойотата. Тук уточнявам, че базовия супърб е доста по орязан от базово камри, но и цената е 10 бона надолу. Но пък шкода ти дават възможност да къстъмизиране, което тойота не предлагат. Та като се добавят липсващите екстри и системи, стига като цена камрито и кажи речи една две екстри повече има камрито, които просто шкода не предлагат да се добавят. Казвам субективно, защото на базата на това може да сложиш различно задвижване, окачване и ще мине камрито, но да е справедлива съпоставката, добавих само нещата които може да се съотнесат едно към едно с тойотата.
Тойота не предлагат никакви варианти на задвижване освен едно. А от следващите нива на оборудване на горе, не може да става дума за сравнение. Супърба откъм цена-екстри оставя в точка камрито.
Също ценовата политика на тойота, е доста откровено смотана. Преди 4 месеца за корола крос имаха 0 отстъпки а за корола комби високо ниво на оборудване беше 6%. ПАРОДИЯ.
Относно качествата... не съм сигурен кое визирате. Корола 2020 година беше добре сглобена, но въпреки това имаше доста луфтове по тапицерията, докато при шкода сглобката сега е доста по - добра.
При супърба и кодияка тоя скоростен лост дето го направиха на ръчка зад волана направо е ужас.![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Преди няколко месеца си правих съпоставка, на няколко модела на тойота спрямо шкода.Цецо75 написа: 27.01.2025, 11:38:13 Ако си я сравнявал със Supеrb преди покупката би ли споделил какво е съотношението пари/какво ти предлага?
Като изключим чисто субективното усещане, кой кое какво му харесва, от към качество вероятно са сходни, както и от към комфорт, което също е доста субективно. Остава само сухите цифри от ценовите листи.
Супърба излиза много по - изгодно от камрито във всички случаи освен в най - базовото ниво, само тогава камрито излизаше малко по - изгодно от супърба и то доста относително. От към цена бяха почти еднакви, с малко предимство на тойотата. Тук уточнявам, че базовия супърб е доста по орязан от базово камри, но и цената е 10 бона надолу. Но пък шкода ти дават възможност да къстъмизиране, което тойота не предлагат. Та като се добавят липсващите екстри и системи, стига като цена камрито и кажи речи една две екстри повече има камрито, които просто шкода не предлагат да се добавят. Казвам субективно, защото на базата на това може да сложиш различно задвижване, окачване и ще мине камрито, но да е справедлива съпоставката, добавих само нещата които може да се съотнесат едно към едно с тойотата.
Тойота не предлагат никакви варианти на задвижване освен едно. А от следващите нива на оборудване на горе, не може да става дума за сравнение. Супърба откъм цена-екстри оставя в точка камрито.
Също ценовата политика на тойота, е доста откровено смотана. Преди 4 месеца за корола крос имаха 0 отстъпки а за корола комби високо ниво на оборудване беше 6%. ПАРОДИЯ.
Относно качествата... не съм сигурен кое визирате. Корола 2020 година беше добре сглобена, но въпреки това имаше доста луфтове по тапицерията, докато при шкода сглобката сега е доста по - добра.
При супърба и кодияка тоя скоростен лост дето го направиха на ръчка зад волана направо е ужас.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)