Каква препоръчвате? Последните 3 обслужвания слагам HEPU, 1вата беше тръгнала, 2рата издържа, 3тата ми протече на 7хиляди..
Обслужване на Octavia
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
ziro
Обслужване на Octavia
- nasmen
- Гараж: Skoda Octavia 2 Combi 1.9 TDI 105 HP PD BKC
Обслужване на Octavia
Аз направих втора смяна на ангренажен ремък и ролки преди година и малко с OEM части .Rapid1 написа: 19.01.2025, 23:40:27 Здравейте искам да напавя обслужване на колата ремъци ролки, харесал съм си на марката INA в едно сайтче, ще ми направят и допълнителна отстъпка плюс помпа на HEPU дали ще е добра комбинация ?
Колата ми е важна и си ми е тръпка затова не правя компромиси.
До момента съм направил 20 000км. без проблеми.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Обслужване на Octavia
Хепу още преди 15 г.бяха една от най скъпите марки,но много често протичат. От тогава съм им давал шанс няколко пъти и се дънят. Но има голямо значение от къде се поръчват!!! От бг ако е, недей.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
Обслужване на Octavia
на октавия 1 бомба дюза ми монтираха Салери (вместо Хепу) в сервиз Люси - държали се много добре във времето, за разлика от Хепу.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Обслужване на Octavia
Аз не смея да давам съвети за части особено афърмеркет, че в бг е много зле качеството, но на моя мотор на 160000 смених оригиналната помпа с скф, изкара 50 000 и почна да цвили, смених я със салиери(каквато е и оригиналната) с турбина от композит, а не пластмаса и все още не съм имал проблем.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!