Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Всичко което е като клип със скърцане е направено умишлено с цел злепоставяне на дадена марка. Сега вярно има модели ,които при силен натиск леко скръцват , но тези коли са направени са блазнят окото а не да ги натискаш със сила в крайна сметка
Не,аз не виждам смисъла да се пускат подобни клипове.
Това е в чиста форма заяждане.Вднъж,два,три пъти ок,но толкова често е....
Който не му се дават 200 000 eвро за най яката кола и завижда ги прави тези клипчета.
А тези дето ги разпространяват са същите
Последно промяна от bega4kata на 23.01.2025, 23:39:44, променено общо 1 път.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Напротив,аз бях защитник,че и Ауди скърцат като им усучеш дръжките . Защото някой беше пуснал Кодияка как скърцал като му гънеш дръжката на вратата.
На всички коли като приложиш много сила на определени места скърцания се чуват. И като си търкаш дупето в кожата пак скърца
За скърцанията които може да се чиват в купето при шофиране,има значение здравина на самото купе ма автомобила - да е здраво и да не се усилва при движение и неравности.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ