Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
lanshot написа: 13.01.2025, 21:42:23
Да кача и аз една стара но стегната задница .. в архивите има още някоя друга читава снимка , но не искам да спамя
Какъв спам е това Красота по темата.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Sawyer написа: 13.01.2025, 22:34:40Impress_me, класика. И спор няма, че дизелът (особено този) има power, но баджът (поне доколкото знам) е запазен за бензинови коли и ще стане малко бъркоч
lanshot, брутален Бенц, поздравления
Прав си за бъркоча.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
skodko написа: 13.01.2025, 23:10:56
Парче история е тази кола, надявам дълго да й се радваш и да й раздаваш подобаващо. Имам двама приятели с w220 55amg и c216 cl600 хич не им прощават. що не пуснеш тема за колата, на мен ще ми е много интересно.
Той две теми трябва да пусне. Да не се офлянква. За Суперба и Мерджана. И на мен ще ми е интересно и за двете! @Impress_me благодаря за музикалния поздрав