Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Дойде за 5 дни.
В Алиекспрес май има същите доста по-евтини ама късно се сетих.
Преди да купя моето тествах на Калояново това на моя приятел. Страхотна работа върши.
Измина една година от покупката. Изминах почти 14000км. Вече сме на 93100км, стартирах от 79150.
Освен регулярните масла и филтри, смених предни дискове и накладки с Брембо Екстра Лайн. TRWто, с което дойде колата, приключи на петата обиколка на Дракона.
Не съм имал никакви проблеми с колата. Средният разход се движи около 10-10.5 / 100.
Страхотен екземпляр колега, сега попаднах на темата и наистина топ попадение! Със здраве да си я караш! Любопитно ми е коя е платформата, която сте ползвали за търга, можеш ли да споделиш повече инфо?
Чайна,майна,ама са готини. Поздравления. Дали в бордо нямаше да са по манияшки?
Купрата има ли тази функция?
Примерно караш с 90 зад камион на нормал и колата е на 7-ма примерно. И преди да изпревариш задържаш лявото перо на волана и колата превключва на оптималната за максимум представяне според скороста предавка. Примерно от 7-ма на 3-та.
При Шкодите я няма тази супер удобна функция. Тук при Купра като най спортна ми е интересно дали е налична. Не да натискаш 4 пъти ляво перо,а да го задържиш само и тя да избере подходяшата предавка за максимално ускорение.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
bega4kata написа: 13.01.2025, 23:55:21
Аз съм със следващата генерация Леон (не Купра) и го имам. При задържане на лявото перо прави "кикдаун". Удобно е, въпреки че съм го ползвал само няколко пъти.
bega4kata написа: 13.01.2025, 23:55:21
Дали в бордо нямаше да са по манияшки?
Примерно караш с 90 зад камион на нормал и колата е на 7-ма примерно
Не посмях с никакъв друг цвят освен черния. Мислех за бронзовото като емблемата на волана, но не бях сигурен, че ще пасне точно.
Иначе за тази функция даже не съм чувал. Ще я тествам тия дни, а ако я няма, ще погледна дали мога да я кодирам с Китайския ми туул Kingbolen. Досега почти не се сещам да не съм могъл да кодирам нещо с него.
lybrator написа: 13.01.2025, 23:05:08
удължители на перата на волана
Добре изглеждат!
Аз откакто добавих и на моята Октавия започнах да използвам перата доста по-често особено когато мисля да изпреварвам директно цъкам с тях и всичко се случва доста по-бързо. Пък и като са по-големи от оригиналните е по-лесно да сваляш предавки докато завиваш.