Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
За това спор няма. Новата Х3-ка изглежда зле, особено отпред. Обаче това, че MB цялостно са по-добре от BMW като дизайн, не означава кой знае какво - летвата е доста ниско
Благодаря. Един, два пъти в седмицата съм с него из града. Задължително мивка (сам си мия колите) и една скоростна магистрална отсечка за адреналин преди прибиране.
Impress_me, класика. И спор няма, че дизелът (особено този) има power, но баджът (поне доколкото знам) е запазен за бензинови коли и ще стане малко бъркоч
Парче история е тази кола, надявам дълго да й се радваш и да й раздаваш подобаващо. Имам двама приятели с w220 55amg и c216 cl600 хич не им прощават. що не пуснеш тема за колата, на мен ще ми е много интересно.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!