Дискусията ви е смешна в очите на знаещите по темата. Какви ги говорите
Като говорят примерно айтитата във форума за интернет мрежи,аз не се обаждам изобщо
Дискусията ви е смешна в очите на знаещите по темата. Какви ги говорите

Това не е малко.
Тука в тази тема може и да разбираш, ама не допринасяш. Което е по-зле от това да не разбираш.

Нещо си се прецакал там с този вълшеник, не я виждам добре работата аз.
Аз разбирам, че има доста ревниви хора тука със занаята си, ама нали затова е форум. Винаги съм се доверявал на добри майстори за колите си и много, ама много малко неща съм се опитвал да реша сам. Един вид, винаги съм си плащал, за да карам. Ама не може ли и простосмъртни да има тука без да им се вика, че пишат тъпотии, щото се интересуват и не ги знаят някои неща, и за да имат и най-малката идея, какво може да им се е случило.
Бро, не знам що се палиш така, но точно щото е форум, човека ти каза с първото си мнение, че няма как да ти се помогне адекватно. Проблема не е....форумнорешим
Мисля, че търсиш под вола теле.froggy написа: 02.01.2025, 16:24:41 Аз разбирам, че има доста ревниви хора тука със занаята си, ама нали затова е форум.
Абе, не знам дали има всичко, ама много народ започна да чете тази тема. Барем и те научили нещо..Taratajki написа: 02.01.2025, 16:43:15 Питах веднъж как става, те ме пратиха на майстор, а в youtube има всичко за всичко
Не ми е трудно, аз пия. Но не и, когато карам..