Škoda Kamiq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- YoKK
Škoda Kamiq
Типично по български е да даваш квалификации за човек, който не познаваш!!! Просто изказах мнение на какво ми прилича. Не бях чувал за баланс на диска, нито пък бях виждал. И следващия път по-спокойно с тона към мен ако обичаш!!!
Kamiq, 1,5 tsi, 150hp, MT, 2024, PRINS
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Škoda Kamiq
YoKK, Ти даже не си си направил труда да прочетеш,че съм отговорил ли? Ама развиваш теории за "коси"
Което пък аз не знам какво означава. Вижда се че са чисто нови,как може да са изтънели?
Не ми трябва да те познавам за да направя квалификацията. Ако беше нужно сигурно щях. Поздрави, надявам се да се на Събора да се запознаем.
Не ми трябва да те познавам за да направя квалификацията. Ако беше нужно сигурно щях. Поздрави, надявам се да се на Събора да се запознаем.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
c3co0o
Škoda Kamiq
Някой имал ли е проблем с мехатроника на DSG=то. Последните дни прочетох два поста във фейсбук за автомобили около 100-120к километра със 7-степенно DSG, на което кутията влиза в авариен режим и е за смяна на целия мехатроник/управлението. Дали са просто единични случаи или си е болка на кутията? Има ли начин да се удължи живота.. например, ако в задръстване поставяме скоростния лост на N, вместо да е постоянно на D? Или да си свиркам и да не го мисля? ![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Škoda Kamiq
Много такива
Обикновено дава грешка за положение съединител 2 или не може 5-та да включи.
И остава на четните.
После се оправя,после пак....
Това са коли с първите 380/381 до 2019
Обикновено дава грешка за положение съединител 2 или не може 5-та да включи.
И остава на четните.
После се оправя,после пак....
Това са коли с първите 380/381 до 2019
GUNTER SERVICE

- ways
- Гараж: Kamiq Vision 1.5 TSI 2023
Škoda Kamiq
Kamiq 2023, 1.5 TSI, на 13 000 км - при смяната от 2ра на 3та скорост започна да прехрупва, само там го прави... нормално ли е или трябва да ходя да я гледат?
-
mimomimov
- Гараж: Skoda Scala 2024, 1.5 tsi ACT
Škoda Kamiq
Ръчни скорости ли е?
- ways
- Гараж: Kamiq Vision 1.5 TSI 2023
Škoda Kamiq
Да.
-
mimomimov
- Гараж: Skoda Scala 2024, 1.5 tsi ACT
Škoda Kamiq
При мен се е случвало 2 - 3 пъти от трета към четвърта но по скоро ми се струва че аз бъркам нещо, въпреки това наблюдавам и ако зачести ще я закарам да я видят.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Škoda Kamiq
От няколко дни съм с активирано отключване/заключване през телефона.
Държа да кажа , че дори ключа да е в колата пак се заключва.
После , за да запали колата , ключа трябва да е на обозначеното място иначе няма палене.
Или заключваш/отключваш с него и е ОК
Поздрави
Държа да кажа , че дори ключа да е в колата пак се заключва.
После , за да запали колата , ключа трябва да е на обозначеното място иначе няма палене.
Или заключваш/отключваш с него и е ОК
Поздрави

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
-
zdrash
- Гараж: Kamiq 1.0tsi dsg
Touareg 7p6 3.0tdi
Škoda Kamiq
Здравейте, скоро взех Kamiq и с изненада установих че няма степенка за левия крак, не се продава оригинал 
и като аксесоар . Взех от Алиекспрес за 33лв и стана доста добре според мен.

и като аксесоар . Взех от Алиекспрес за 33лв и стана доста добре според мен.- Lemi_
- Гараж: Kodiaq FL TSI 190 h.p.
Škoda Kamiq
Може би не е това,но вече продават стелки които покриват тези елементи.И се почистват по-лесно.
I ask you to judge me by the enemies I have made
-
zdrash
- Гараж: Kamiq 1.0tsi dsg
Touareg 7p6 3.0tdi
Škoda Kamiq
Тези ми дадоха от ЕТ Дружба, като им поисках гумени стелки. Не покриват степенката оригиналните.
-
NewSkoda
Škoda Kamiq
Здравейте,
Имам следният проблем с Камик на три месеца - на дисплея не се появява нищо при отваряне на автомобила, натискане на спирачка и старт бутон - няма никой. Инфотеймънтът работи. Акумулаторът е на 12.05 V, според сервиза трябва да е 12 - 12,1 така че не е там проблемът. Предполагам е в някой предпазител. От ЕТ Варна ми записаха час, но чак за 8-ми като трябвало да се обадя на СБА да я транспортират. Някой да се е сблъсквал с този проблем или да има съвети относно сервиза ? Виждам, че има доста голяма тема с проблеми за гаранционни автомобили, която уви ще се наложи да прегледам.
Имам следният проблем с Камик на три месеца - на дисплея не се появява нищо при отваряне на автомобила, натискане на спирачка и старт бутон - няма никой. Инфотеймънтът работи. Акумулаторът е на 12.05 V, според сервиза трябва да е 12 - 12,1 така че не е там проблемът. Предполагам е в някой предпазител. От ЕТ Варна ми записаха час, но чак за 8-ми като трябвало да се обадя на СБА да я транспортират. Някой да се е сблъсквал с този проблем или да има съвети относно сервиза ? Виждам, че има доста голяма тема с проблеми за гаранционни автомобили, която уви ще се наложи да прегледам.
-
b5202s
Škoda Kamiq
Привет,
На ваше място или бих пробвал с друг акумулатор или ще заредя този дето имам. Да няма никой вкъщи ми се случвало само с паднал акумулатор (на 3 модела коли; сухи, мокри, обслужваем необслужваем – зарядното винаги е решавало проблема), понеже има защити от пълно изтощаване. Не искам да давам мнение какво трябва да е напрежението на изправен акумулатор ама не е 12.1 доста отгоре беше, просто сега не се сещам.
На ваше място или бих пробвал с друг акумулатор или ще заредя този дето имам. Да няма никой вкъщи ми се случвало само с паднал акумулатор (на 3 модела коли; сухи, мокри, обслужваем необслужваем – зарядното винаги е решавало проблема), понеже има защити от пълно изтощаване. Не искам да давам мнение какво трябва да е напрежението на изправен акумулатор ама не е 12.1 доста отгоре беше, просто сега не се сещам.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Škoda Kamiq
Направете "хард ресет"- откачете минусовата клема за 2 мин и пробвайте.